Başkan Talay Gençlerle Buluştu

Pınarhisar Belediye Başkanı İhsan Talay, Gençlik Spor Bakanlığı Pınarhisar Gençlik Merkezine ziyaretlerde bulundu.

Gençlik Spor Bakanlığı Pınarhisar Gençlik Merkezine ziyaretlerde bulunup gençlerle ve İlçe Gençlik Merkezi Müdürü Hekim Demirci ile bir araya gelen Pınarhisar Belediye Başkanı İhsan Talay gençlerle ve Gençlik Spor Bakanlığı Gençlik Merkezi Müdürü Hekim Demirci ile istişarelerde bulundu.
Gençlerin serbest zamanlarını sosyal, kültürel, sanatsal ve sportif faaliyetlerle değerlendirmek, bilgi ve beceri sahibi olmalarına yardımcı olmak, gençlik faaliyetlerini planlamak, programlamak, yönetmek, denetlemek, değerlendirmek ve geliştirmek amacı ile kurulan gençlik merkezlerinin iş ve işleyişiyle ilgili usul ve esasları düzenlemektir.
Pınarhisar Belediye Başkanlığı resmi sosyal medya hesapları üzerinden yapmış oldukları paylaşımda: “Başkan Talay Gençlik Merkezini ziyaret etti. Talay yaptığı açıklamada; Gençlerimiz için önemli bir yerdeyiz. Onların yeteneklerini geliştirecekleri sosyal bir mekân olan Pınarhisar Gençlik Merkezindeyiz. İlçe Gençlik Merkezi Müdürümüz Hekim Demirci'yi ziyaret ettik. Gençlik Merkezimizin İlçemiz gençlerinin hem sportif hem zihinsel gelişimlerine katkı sağladığını hem de kötü alışkanlıklardan uzaklaşmalarına katkıda bulunduğunu; Basketbol Kurslarından voleybol ve Futbol kurslarına, Gitar ve keman Kurslarından zeka oyunlarına ve birçok çeşitli aktiviteler ve İlçemizin gençlerine öncülük eden Gençlik liderleri ile Pınarhisar’ımızın Gençlerinin ortak buluşma noktası olmayı hedefleyen Pınarhisar Gençlik Merkezimiz ilçemizin gençlerine, gençlerimizin hedeflerine 7/24 açık. Her zaman gençlerimizin yanındayız Belediye olarak gençlerimizin sosyal ve akademik anlamda kendilerini geliştirmeleri için elimizden gelen desteği vereceğiz. Düşünen Gelişen ve Yarışan bir Pınarhisar Gençliği için Aşkla çalışıyoruz,” ifadelerine yer verdiler.(H.M.Taner)

Yorum Yazın

Yapılan Yorumlar

  1. Z-kuşağı korkusu 11 Ekim 2021 Pazartesi 13:38:12

    Her bakımdan en ihanete uğrayan toplum kesimlerinden gençlere koşup günah çıkarır gibi şirinlik gösterisi de adet oldu...