Başkan Talay Basın Mensuplarıyla Bir Araya Geldi

Pınarhisar Belediye Başkanı İhsan Talay, Pınarhisar Belediyesi
Atatürk Kültür Merkezi’nde ilimiz genelinden basın mensuplarıyla bir araya geldi. Basın mensuplarının sorularını canlı yayında yanıtlayan Belediye Başkanı Talay, şimdiye kadar hayata geçirdikleri ve geleceğe dair planladıkları projeleri kamuoyuyla paylaştı. Programda Önadım Medya Grubunu temsilen Önadım Gazetesi Sorumlu Yazı İşleri Müdürü Ferdi Kurtbayram da yer alırken, kendisine sorular yöneltti Yaklaşık 1 saat boyunca süren canlı yayın da Talay; ilçedeki sit alanı sorunundan altyapı çalışmalarına, şeffaf belediyecilik anlayışından Pınarhisar çevre yoluna, kültür sanat projelerinden TOKİ inşaatına kadar pek çok konuda bilgi verdi.

Pınarhisar Belediye Başkanı İhsan Talay, geçtiğimiz Perşembe günü ilimizdeki basın mensuplarıyla buluştu. Başkan Talay, etkinlikte basın mensuplarının sorularını canlı olarak yanıtladı. Pınarhisar Belediyesi Atatürk Kültür Merkezi’nde gerçekleşen etkinliğe Önadım Medya Grubunu temsilen Önadım Gazetesi Sorumlu Yazı İşleri Müdürü Ferdi Kurtbayram katılım gösterdi.
Pınarhisar Belediyesi ve İhsan Talay’ın sosyal medya hesaplarından canlı olarak yayınlanan ve yaklaşık 1 saat süren etkinliğe vatandaşlar da yoğun ilgi gösterdi.Ferdi Kurtbayram, Başkan Talay’a programda 4 soru sorarken, ilk olarak TOKİ inşaatının son durumu sorusu soruldu. İnşaata kazmanın vurulduğunu ifade eden Başkan Talay, projenin hayırlı olmasını diledi. Kurtbayram ikinci olarak doğalgaz çalışmalarının nasıl devam ettiği sorusunu Talay’a yönellti. Başkan Talay, doğalgaz çalışmalarının mahalle mahalle olmak üzere sürdüğünü söylerken, bazı mahallerde doğalgazın kullanıldığının en yakın sürede tüm Pınarhisar halkının doğalgaz ile buluşacağının altını çizdi.
Kurtbayram üçüncü soru olarak Pınarhisar’da yer alan sit alanının mevcut durumunu ve sorunun hallolup olmadığını sordu. Talay, ilçe için çok uzun yıllardır adeta bir kanayan yara olarak nitelediği sit alanı sorunun çözüldüğünü belirterek, sadece birkaç parselde sorun bulunduğunu o parsellerin de çözümünün teknik açıdan zor olduğunu vurguladı. Ancak çok küçük bir kısım dışında şu an imarın yapılabildiğini kaydetti. Kurtbayram tarafından son olarak ise geleceğe dönük planlar hakkında sorularını Talay’a iletti. (H.M.Taner-A20)

Yorum Yazın

Bu Habere Henüz Yorum Yapılmadı. İlk Sen Ol