Başkan Şimşek güven tazeledi

Kırklareli Madeni Eşya Sanatkarları Odası, Olağan Kongresi’ni 20 Ocak Cumartesi günü saat 12.00’da Kırklareli Küçük Sanayi Sitesi İdare Binası’nda gerçekleştirdi. Mevcut Oda Başkanı Hikmet Şimşek, tek aday olarak girdiği kongrede güven tazeledi.

Önadım Haber
426 kayıtlı üyesi bulunan Kırklareli Madeni Eşya Sanatkarları Odası, 20 Ocak Cumartesi günü kongre heyecanı yaşadı. Odanın Mevcut Başkanı Hikmet Şimşek’in tek aday olarak girdiği ve güven tazelediği kongreye; Lüleburgaz Demirciler ve Araba Yapımı Madeni Eşya Sanatkârları Esnaf Odası Başkanı Bekir Kasapoğlu, Kırklareli Esnaf Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Halil Kahraman, Kırklareli Berberler Odası Başkanı Fahrettin Ayar, Babaeski Birleşik Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Türkay Topal, Kırklareli Bakkal ve Perakende Esnaf Odası Başkanı Hikmet Ay, İYİ Parti Kurucu İl Başkanı Savaş Çekinmez, İYİ Parti Kurucu Merkez İlçe Başkanı Burcu Özel, İYİ Parti İl Koordinatörü Kürşad Yamaner, Kırklareli Terziler Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı İbrahim Ertan, Çorlu Madeni Eşya Sanatkarları Odası Başkanı Rüstem Duman, Edirne Madeni Eşya Sanatkarları Odası Başkanı Hayri Sönterler, Denetim Kurulu üyesi Nazmi Özen, Kırklareli Tapu Müdürü Kadir Kara ve oda üyeleri katıldı.
Divan teşekkülünün oluşturulmasıyla olağan kongre başladı. Verilen önergeye göre; Divan Başkanlığı’nı, Babaeski Birleşik Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Türkay Topal yaptı. Divan Başkan Yardımcılığını Osman Sungur, Katip Üyelikleri; Can Kar, Bülent Topçu, Ali Kaşut yaptı.
Salonda saygı duruşu yapıldı ve İstiklal Marşı okundu. Gündeme göre ilerlenen kongrede; yönetim kurulu ve denetim kurulu raporları üyelerin bilgisine sunuldu.
Bilanço gelir gider hesapları okundu ve salonda oylandı. Yönetim ve Denetim Kurulu ayrı ayrı ibra edildi. Başkan Hikmet Şimşek, öğrencilere burs vermediklerini ama yeni dönemde öyle bir düşünceleri olduğunu ifade etti. Öğrencilere burs için salonda oylama yapıldı ve kabul edildi. Yapılan oylama ile odaya araç veya garimenkul alınma yetkisi verildi. Ayrıca Kırklareli Sanayispor’a bağış yapılması oylanarak kabul edildi.
4 yıl daha başkanlığa seçilen Kırklareli Madeni Eşya Sanatkarları Odası Başkanı Hikmet Şimşek konuşmasında; ‘’Değerli üyeler. Yönetim kurulumuzun 2014/2015/2016/2017 yılları içinde çalışmalarımız esnasında tabi ki eksiklerimiz olmuştur. Seçildiğimiz takdirde aldığımız uyarı ve eleştirileri yine dikkate alarak eksiklerimizi gidereceğimize inanıyorum.
Bölgelerinde konulara vakıf, çözüm üretebilecek, katkı sağlayacak arkadaşlarla oluşacak yeni ekibin tüm sorunlara azami sürede çözüm üretebilecek bir potansiyelde olan bir yönetim oluşmuştur.
Bizler boş hayaller ve boş vaatler peşinde değiliz. Gerçeklerin ve faydalı, üretken faaliyetlerin peşindeyiz. Odamızın tüm üyelerine aynı eşitlikte, kardeşimiz gibi gördüğümüz ve değer verdiğimiz arkadaşlardır.
Her zaman yanlarındaydık şimdi de yanlarındayız. Tekrar seçilmemiz durumunda, birçok konuda girişimlerimiz olacaktır. Genel kurulumuza arz ederim’’ dedi. Bu yıl ilk defa yapılan Kırklareli Madeni Eşya Sanatkarları Odası’nın emektar üyelerine ilk defa plaket verildi. Emektarlara plaket verilerek günün anısına fotoğraf çekilmesinden sonra kayıtlı 426 üye sandık başına giderek 4 yıl daha Mevcut Oda Başkanı Hikmet Şimşek’i başkanlığa seçti.
Sandık başına gidilerek seçilen Kırklareli Madeni Eşya Sanatkarları Odası Başkanı Hikmet Şimşek’in yönetim kurulunda; asil üyeler: Birol Haker, Seyfullah Yalçınkaya, Adem Kocabekil, Erhan Sargın, Ali Kaşut, Can Kar, yedek üyeler: Engin Demirhan, Ersin Baykurt, Bülent Topçu, Mesud Ak, Gürkan Ünlü, Cüneyt Şallı, Yalçın Yapıcı. Denetim kurulu asil üyeler: Serdar Arınan, İsmail Akkoyun, Ümit Öztalay yedek üyeler: Ersan Akkafa, Caner Şallı, Yener Balcı. 

Yorum Yazın

Bu Habere Henüz Yorum Yapılmadı. İlk Sen Ol