Başkan Özün güven tazeledi

Babaeski Ticaret Borsası, Meclis Üyeliği Seçimleri 1 Nisan Pazar günü 09.00-17.00 saatleri arasında hizmet binasında gerçekleştirildi.
79 üyesi bulunan Babaeski Ticaret Borsası’nda 65 üye sandık başına gitti. Kullanılan oylarda; 64 geçerli ve 1 boş oy atıldı. Babaeski Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Fahrettin Özün, tek aday gireceği görevlendirmeler öncesi üyelerden bu sonuçlarla tam destek aldı.

Babaeski Ticaret Borsası’nın mevcut Yönetim Kurulu Başkanı Fahrettin Özün, yapılan meclis üyeliği seçimleri sonrası önümüzdeki dört yıl için üyelerinden güvenoyu aldı. Başkan Özün, yüksek katılım oranının tutturulduğu seçimde sandık başına gelen üyelerine teşekkür etti. Başkan Özün’ün tek liste girdiği seçimlerde dostları yalnız bırakmadı.
Özün’ü ziyarete gelenler arasında; AK Parti Kırklareli Milletvekili Selahattin Minsolmaz, AK Parti Kırklareli İl Başkanı Alper Çiler, AK Parti Babaeski İlçe Başkanı Ali Gencal, Ak Parti Babaeski İlçe Kadın Kolları Başkanı Melis Sezer, Kızılay Kırklareli Şube Başkanı Ruhan Uzunlar Altıntel, S.S. Alpullu Pancar Ekicileri Kooperatifi Yönetim Kurulu Başkanı Ramis Özgen, CHP Babaeski İlçe Başkanı Erol Mutlu, Babaeski Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Sebahattin Öner, İYİ Parti Babaeski yönetimi yer aldı. Başkan Özün, seçim sonrası ilk tebriği eşi, Kırklareli Kadın Girişimciler Kurulu Başkan Yardımcısı Sumru Özün’den aldı.
İlçe seçim kurulunun sonuçları açıklamasından sonra Babaeski Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Fahrettin Özün, yaptığı açıklamada; ‘’ 1995 yılında kurulan Babaeski Ticaret Borsası’nın bugünkü seçimi altıncı dönemdir. Bu altı dönem içinde benim dördüncü dönemim. Bu seçim bir güven oylaması niteliğindeydi. Arkadaşlarımız tekrar güv-enoyu vererek sonraki dönem için devam dediler. Tüm arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. Katılan veya katılamayan herkese teşekkür ediyorum. Bakıyorum ki; katılamayan arkadaşlarımız mazeret bildirdi. Bugünkü seçimimizde %83 oy kullanıldı. Bu da çok büyük bir başarıdır.
‘’Seçimlerimiz devam edecek’’
Arkadaşlarımla beraber bundan sonra görev dağılımı yapacağız. Bunun iki günlük süresi var. Kesinleştikten sonra meclis başkan, meclis başkan yardımcılığı, yönetim kurulu başkanlığı, yönetim kurulu üyeliği, delege seçimi olarak seçimlerimiz devam edecek. Devam eden seçimler süresinde basını bilgilendireceğiz. Şu an aslında hepimiz meclis üyesi seçildik. Yönetim kurulu başkanlığına adayım.
‘’Kadromuzu
10-15 yaş
gençleştirdik’’
Ekip ruhu vardı. Geçen dönemki meclisten şu an 5 değişik arkadaşımız oldu. Şu an arkadaşlarımızın bir kısmı ortaklıkları değişmiş, bir kısmı ticareti bırakmış durumda. Beş yeni arkadaş aldık. Hepsi de genç arkadaşlarımız. Akademik yönü olan arkadaşlarımız. Kadromuzu 10-15 yaş gençleştirdik. Bundan sonra mirasımızı genç arkadaşlara bırakmak istiyoruz. Zamanı geldiğinde biz de bırakacağız. Çarşamba günü herhangi bir itiraz olmazsa görev dağılımını yapacağız. Konu dağılımından sonra bilgilendirme yapacağız’’ dedi.
Tek liste girilen Meclis Üyeliği Seçimlerinde; Meclis Asil Üyeler Uzunlar Zirai Aletler Zahire Sanayi ve Ticaret Ltd. Şti. Hasan Ballı, C.T.O. Ekin Tarım Ürünleri Ticaret Limited Şirketi Özün Tarım Ürünleri İnşaat Taahhüt Sanayi ve Ticaret LTD. ŞTİ. Bağrıvatan Ticaret- Tarık Bağrıvatan, Osman Güroğlu Oğluları Kollektif Şirketi, Hicret Özcan, Ali Gülşen, Ünsal Vural, Muammer Öğüt, Selçuk Vardar, Burhan Bahadır Arcan, Bölgen Tarım Ürünleri Pazarlama İthalat İhracat LTD.ŞTİ. Alattin Ural.
Yedek Üyeler; Fahrettin Özün, Ergun Yıldırım, Güneş Tarım Ürünleri-Selda Demirezen, Mustafa Özlek, Mehmet Köktürk, Erdinç Pulluk, Sefer Birinci, Recep Yılmaz, Zeki Özcan, Erdinç Erbay,Faruk Bağrıvatan, Nihat Töner, İrfan Tuncer, Mustafa Çakır seçildi.
Başkan Özün, İlçe Seçim Kurulu’nun oyları saymasından sonra, sandık sonuçlarını meclis üyeleri ve dostlarıyla kutladı. Dördüncü dönemine başlayacak Özün’ün görevlendirilmesinin Çarşamba günü yapılacağı bildirildi.

Yorum Yazın

Bu Habere Henüz Yorum Yapılmadı. İlk Sen Ol