Başkan Karakaş’tan Kırklareli Berberler ve Kuaförler Odası’na ziyaret

Türkiye Berberler, Kuaförler ve Güzellik Uzmanları Federasyonu Genel Başkanı Bayram  Karakaş, 19 Nisan Perşembe günü Kırklareli Berberler ve Kuaförler Odasına hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Başkan Karakaş, 18 Mart 2018 tarihinde yapılan Kırklareli Berberler ve Kuaförler Odası Olağan Genel Kurulu sonrası oda başkanı seçilen Hamit Yeşilfidan’a, başkanvekili Arzu Bektaş’a, yönetim ve denetim kuruluna hayırlı olsun dileklerini iletti.

‘’Güzel hizmetler vermelerini destekliyoruz’’
Türkiye Berberler, Kuaförler ve Güzellik Uzmanları Federasyonu Genel Başkanı Bayram Karakaş; ‘’Öncelikle Kırklareli Berberler, Kuaförler ve Güzellik Uzmanları Odamızın yapmış olduğu olağan genel kurulda görev değişikliği oldu. Bu görev değişikliğinde ipi göğüsleyen çalışma arkadaşımız Hamit Başkan’a, yönetim kurulu üyelerine, denetim kurulu üyelerine 2018-2019-2020-2021 yılları içerisinde özellikle Kırklareli Berberler ve Kuaförler Odasına güzel hizmet etmelerini Berberler ve Kuaförler Federasyonu yönetimi ve denetimi olarak en canı gönülden destekliyorum. Bizler bu ekibin Ankara’daki çalışma arkadaşları olarak üzerimize ne düşüyorsa yapmakla yükümlüyüz. Göreve geldikleri günden bu güne kadar ayaklarının tozuyla gerçekleştirmiş oldukları Çanakkale Gezisiyle, üye ziyaretleriyle ve saç kesim teknikleriyle alakalı verdikleri eğitim ile, yaptırdıkları saatleri dağıtmaları ile ayağının tozuyla Hamit Başkan ve ekibi ciddi manada ses getiriyor. Ben inanıyorum ki; Kırklareli dolu dolu dört yıl yaşayacak. Biz de Berberler Kuaförler ve Güzellik Uzmanları Federasyonu olarak bu çalışmalarında her türlü destekleme sözünü verdik ve destekleyeceğiz. Sosyal Aktivitelerinde, kültürel aktivitelerinde kendilerinin her daim yanında olacağımıza ve bu çıktıkları yolda 4 yıl sektörümüz adına, camiamız adına güzel hizmetler vermelerini destekliyoruz.
‘’Güzel projeleri var’’
2018-2019-2020-2021 saç trendleriyle alakalı odamızın başkanvekili Arzu hanımın da güzel projeleri var. Türbanda olsun, kesim tekniklerinde olsun, renklendirmede olsun, erkek berberlerin yeni trendlerle tanışmasıyla olsun önümüzdeki günlerde yapacakları faaliyetlerde biz de kendileriyle beraber bu yolda Kırklareli’nin kendini yenileyen, kendini geliştiren ve batıda en son illerimizden olan, sektörümüzün Avrupa’ya açılan kapısı olan bu ilimizde gerek manikür, pedikür, ağda eğitimlerinin verilmesiyle alakalı fikir ve düşüncelerini bizlere beyan ettiler. Biz de sektörümüz adına erkek berberlerinin de, kuaför kardeşlerimizin de, güzellik uzmanlığı yapan kardeşlerimizin de bu hizmetleri almasının gerekliliğini ön plana koyduk. Hem Hamit başkanımızın hem de Arzu başkanımızın engin tecrübeleri var. Hamit başkanımız uzun yıllar öğretmenlik yaptı. Başkanvekilimiz Arzu hanım da bu camiada eğitim kökenlidir.
‘’Güzel günler önümüzde’’
Kırklareli’ndeki sektörün berber ve kuaförü diri tutması açısından bu çalışmaları çok olumlu karşılıyorum. İnanıyorum ki; camiamız buluştuğu bu noktada 4 yıl dolu dolu hizmet alarak Kırklareli’nde kendini yenileyen, geliştiren ve misyon ve vizyonuyla Avrupa normlarını yaşayan berber, kuaför ve güzellik salonları olacağı inancı bende hasıl oldu. Kendilerine çalışma hayatlarında başarılar diliyorum. İnanıyorum ki; güzel günler önümüzde’’ dedi.
‘’Başkanımıza nazik ziyareti için teşekkür ediyoruz’’
Kırklareli Berber ve Kuaförler Odası Başkanı Hamit Yeşilfidan; ‘’Kırklareli’ndeki kuaför ve berber camiasına artı değer katmak adına ben ve arkadaşlarım göreve geldik. Odamızın yeni yönetimine yapılan hayırlı olsun ziyaretleri oldu. Ziyaretçilerimize teşekkür ediyorum. Bugün Türkiye Berberler, Kuaförler ve Güzellik Uzmanları Federasyonu Genel Başkanı Bayram Karakaş, ziyaretimize geldi. Başkanımız ziyaret sırasında bize tecrübelerini aktardılar.
Başkanımızla camiamız için neler yapacağımızı ve yapabileceğimizi istişare ettik. Başkanımızın nazik ziyareti için teşekkür ediyoruz’’ dedi.

Yorum Yazın

Bu Habere Henüz Yorum Yapılmadı. İlk Sen Ol