Başkan Karakahya Genel Merkez Kadın Kolları Kongresine katıldı

AK Parti Genel Merkez Kadın Kolları 5. Olağan Kongresi 4 Ağustos Cumartesi günü Ankara Spor Salonu'nda gerçekleştirildi. AK Parti Kırklareli İl Kadın Kolları Başkanı Aslı Karakahya’nın da katılım gösterdiği kongrede mevcut başkan Lütfiye Selva Çam yeniden başkanlık görevine seçildi.

Ankara Spor Salonu'nda düzenlenen AK Parti Genel Merkez Kadın Kolları 5. Olağan Kongresi'ne Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve eşi Emine Erdoğan da katıldı.
“Destek veren
tüm hemşehirlilerimize, partililerimize teşekkür ediyorum”
Kongre hakkında açıklamalarda bulunan AK Parti Kırklareli İl Kadın Kolları Başkanı Aslı Karakahya, kongrenin çok çoşkulu geçtiğini ve güçlü Türkiye’nin yolunun güçlü kadınlardan geçtiğini herkese gösterdiklerini söyledi. Karakahya; “Genel Merkez Kadın Kolları 5. Olağan Kongremizi gerçekleştirdik. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın da teşrifleriyle biz kadınları onurlandırdığı kongremizde adeta dünyaya gövde gösterisi yaptık. Yapılan konuşmalarda ülkemizin üstünde oynanan oyunlar birkez daha ayyuka çıkarılmıştır. Kırklarelili AK Kadınlar olarak kongremizde güçlü bir şekilde kendimizi gösterdik. Buradan katılan, destek veren tüm hemşehirlilerimize, partililerimize teşekkür ediyorum” dedi.
Karakahya, Lütfiye Selva Çam’ı kutladı
“Göreve yeniden seçilen Genel Merkez Kadın Kolları Başkanımız Sayın Lütfiye Selva Çam’ı kutluyorum. Kendisi gibi bir başkana sahip olduğumuz için gerçekten çok şanslıyız. Umarım önümüzdeki önümüzde ki dönemde kendisi partimize yine çok büyük hizmetler edecektir” şeklinde konuştu.
“Biz kadınlara en büyük destek
Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Recep Tayyip
Erdoğan’dır”
Kadınların devlet kademelerinde üst sıralara geldikleri zamanın AK Parti hükümetleri döneminde olduğunu kaydeden Başkan Karakahya “AK Parti zamanında kadınlar Türkiye’de siyasetin içerisinde en etkin ve devlet içerisinde en yüksek kademelere gelmişlerdir. Bu konuda biz kadınlara en büyük destek Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Recep Tayyip Erdoğan’dır. 2023 hedeflerimizde biz de bu büyük ülkeye destek olmak adına elimizden gelen her şeyi yapacağız” ifadelerini kullandı.
“Milletimiz için çalışmaya devam edeceğiz"
Genel Merkez Kadın Kolları Başkanı Lütfiye Selva Çam yaptığı konuşmada, Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın desteğiyle kadınların siyasete katılım ve katkısının artarak, devam ettiğini belirtti.
AK Parti Genel Merkez Kadın Kolları Başkanı Lütfiye Selva Çam, "Geçmişten beri hep düstur edindiğimiz gibi asla şahsi çıkar ve ikbal amaçlı değil, milletimiz için çalışmaya devam edeceğiz" diyerek konuşmasını sürdürdü.
“AK Parti
Grubumuzda 53 kadın milletvekilimizin
temsiliyle
rekor kırılmıştır”
Kadın kolları teşkilatlarına desteklerinden dolayı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a teşekkür eden Çam, "Siyasi tarihimizin en yüksek katılımlı seçiminin sonunda Meclis'te, AK Parti Grubumuz'da 53 kadın milletvekilimizin temsiliyle rekor kırılmıştır. Ayrıca önemli bir oranda arkadaşlarımızın kadın kollarında yetişerek Meclise taşınmış olması teşkilatlarımıza verdiğiniz önemi gösterdiği için bizleri ziyadesiyle mutlu etmiştir" diye konuştu.
Kadın kolları olarak her geçen gün yenilenerek çalışmalarını sürdürdüklerini söyleyen Çam, daima birlik ve beraberlik içlerine olduklarını söyledi.
Çam, barış ve huzurun hem Türkiye'de hem de dünyada yayılması için çalışacaklarını, yeryüzünün tüm mazlumları için yürüttükleri çalışmalara devam edeceklerini ve bunun gayreti içerisinde bulunduklarını söyledi.
“Ayrımcılığa,
ötekileştirmeye ve
bölücülüğe
asla prim
vermeyeceğiz"
Başkan Çam konuşmasında şu ifadeleri kullandı, "Siyaseti halkın hizmetine bir vasıta olarak yapacağız. Geçmişten beri hep düstur edindiğimiz gibi asla şahsi çıkar ve ikbal amaçlı değil, milletimiz için çalışmaya devam edeceğiz.
Partimizin yurt içi ve yurt dışında daha iyi anlaşılması için çabalarımızı artıracağız. Ayrımcılığa, ötekileştirmeye ve bölücülüğe asla prim vermeyeceğiz."

Yorum Yazın

Bu Habere Henüz Yorum Yapılmadı. İlk Sen Ol