Başkan Hacı aday adaylığını açıkladı

Babaeski Belediye Başkanı Abdullah Hacı, aday adaylığını açıkladı.
Hacı, belediyeye ait düğün salonunda düzenlediği toplantıda, yerel seçimlerde üçüncü kez belediye başkanlığına aday olduğunu söyledi. Babaeski'de başarılı çalışmalara imza attıklarını ifade eden Hacı, yaptıklarının yapacaklarının teminatı olduğunu kaydetti.

Bütün vatandaşlara eşit şekilde hizmet etmeye çalıştığını anlatan Hacı, "Görev sürem içerisinde hatalarım, eksiklerim olmuştur, gerçek şu ki, her gün bazı kararlar vermem gerekiyor ve verdiğim bu kararların adil olmalarını umut ediyorum.
Neyin doğru, neyin yanlış olduğunu her zaman bilemeyiz. Görev ve hata yapabilme arasında çok ince bir çizgi var. Bazen aşılıverir. Bazen bu çizgiyi aşıp adaletsiz davrandığım da olmuştur ama hatasız kul olmaz.
Yeni dönem, birinci önceliğim, her ailenin canını acıtan gençlerin işsizliği ile ilgili olarak bir proje geliştireceğim. İkinci önceliğim, toplumumuzun en büyük ihtiyacı olduğuna inandığım, sosyal ve kültürel faaliyetler önceliğimiz olacaktır.
Cesurca ve istikrarlı bir şekilde yolumuza devam edeceğiz. Yeni dönem, yeni sözler söyleme ve yeni başarı hikayeleri yazma dönemidir." diye konuştu. (AA)

Yorum Yazın

Bu Habere Henüz Yorum Yapılmadı. İlk Sen Ol