Başkan Gürel Koşdemir’in oğlu dünya evine girdi

Kavaklı Belediye Başkan Gürel Koşdemir’in oğlu Güray Koşdemir ve Serap Çoban çifti, 27 Haziran 2017 Salı akşamı Kavaklı Belediye Meydanı’nda yapılan düğünle dünya evine girdi.
Sabiha-Ahmet Çoban’ın kızları Serap Çoban ile ve Remziye-Gürel Koşdemir çiftinin oğulları Güray Koşdemir Ramazan Bayramın 3. günü akşamı yapılan düğünle evlendi.

Kavaklı Meydanı’nda gerçekleşen düğün törenine; AK Parti Kırklareli Milletvekili Selahattin Minsolma, AK Parti Kırklareli Merkez İlçe Başkanı Kayhan Türköz, Üsküp Belediye Başkanı Hüseyin Kasap, Karahalil Belediye Başkanı Dindar Seçen, Kırklareli Valiliği İl Mahalli İdareler Müdürü Alaeddin İkican, Cihannüma Derneği Kırklareli İl Temsilcisi Hikmet Yıldırım, protokol üyeleri, STK temsilcileri ve Kavaklı halkı katılım gösterdi.
Kavaklı Belediye Başkanı ve damat babası Başkan Gürel Koşdemir yaptığı açıklamada “ Bir baba için en önemli anlardan biridir evladının mürüvvetini görebilmek, Allah’a şükür bugünü gördük. İki evladıma oğlum Güray ve kızım Serap’a bir ömür mutluluklar diliyorum. Derneğimize katılan, katılamayıp mesaj gönderen herkese de çok teşekkür ediyorum”dedi.

Yorum Yazın

Bu Habere Henüz Yorum Yapılmadı. İlk Sen Ol