Başkan Çiler’e ziyaretler sürüyor

Adalet ve Kalkınma Partisi İl Başkanlığına ziyaretler sürüyor. Kurum kuruluşlarla, STK ve vatandaşlarla birarada olan İl Başkanı Alper Çiler ve teşkilatı 2023 hedeflerine emin adımlarla ilerliyor...

Adalet ve Kalkınma Partisi görevine yeni atanan Kredi Yurtlar Kurumu Müdürü Veli Şen’i ziyaret etti. AK Partili yetkililer ziyarette Şen’e görevinde başarılar diledi. Gerçekleştirilen ziyaretlerin dışında AK Parti İl Başkanı Alper Çiler’e de hayır olsun ziyaretleri sürüyor. 12 Mart Pazartesi günü UNİAK Başkanı İbrahim Köroğlu ile yönetim kurulu üyeleri ve BOTAŞ Şube Müdürü Muslu Murat Uras, Başkan Çiler’i AK Parti İl Binası’nda ziyaret etti.
AK Parti’de ziyaretler sürüyor. 12 Mart Pazartesi günü gerçekleşen ziyaretlerde hayır olsun temennileri yapıldı ve istişarelerde bulunuldu.

Müdür Şen’e hayırlı olsun ziyareti
AK Parti İl Başkanı Alper Çiler, AK Parti İl Kadın Kolları Başkanı Aslı Karakahya ve AK Parti İl Gençlik Kolları Başkanı Bahadır Kovankaya, görevine yeni atanan Yurtlar Kurumu Müdürü Veli Şen’i makamında ziyaret etti. 3 yıldır Kırklareli İl Milli Eğitim Müdür Yardımcılığı görevini yürüten Veli Şen, geçtiğimiz günlerde Kırklareli KYK İl Müdürlüğü görevine atandı. Atamasının ardından hayır olsun ziyaretinde bulunan AK Parti Kırklareli İl Yönetimi, Şen’e yeni görevinde başarılar dilediler. Hayır olsun ziyaretinde konuşan AK Parti İl Başkanı Alper Çiler, “Yeni KYK İl Müdürü Sayın Veli Şen'e Kredi Yurtlar Kurumu’ndaki makamında ziyarette bulunduk. Rabbim hepimizi samimiyetle hayırlı görevler yapmaya vesile etsin inşallah. Kendisine de bundan sonraki görev süresince başarılar diliyorum” dedi.
BOTAŞ Şube Müdüründen Alper Çiler’e ziyaret
AK Parti Kırklareli İl Başkanı Alper Çiler’e hayırlı olsun ziyaretleri devam ediyor. 12 Mart Pazartesi günü Yeni BOTAŞ Şube Müdürü Muslu Murat Engin, AK Parti İl Binası’nda Başkan Çiler’i ziyaret etti. Ziyaretten memnun kaldığını ifade eden Çiler, “Gerçekleştirdiği nezaket ziyareti için Yeni BOTAŞ Şube Müdürümüz Sayın Musul Murat Engin Beye teşekkür ediyorum. Yeni görevinde de kendisine başarılar diliyorum” şeklinde konuştu.
Yeni UNİAK Başkanından Başkan Çiler’e ziyaret
Çiler’i makamında ziyaret edenlerden birisi de yeni seçilen UNİAK Başkanı İbrahim Köroğlu oldu. İbrahim Köroğlu ve Yönetim Kurulu gerçekleştirdiği ziyarette destekleri için Başkan Çiler’e teşekkür ettiler. Ziyaretten memnun kaldığını ifade eden Çiler, gençlerin davaların için önemli olduğunun altını çizerek yeni başkan ve yönetim kuruluna görevlerinde başarılar diledi. Çiler, “Gençler bizim için çok önemli. Çünkü onlar bu ülkenin geleceği, yarınları. Biz 2023, 2051, 2071 hedefleri olan bir partiyiz. Bu hedefler bu ve bunun gibi milyonlarca genç tarafından gerçekleştirilecek. Gençlerimize verdiğimiz önem seçim yaşını düşürmemizden ve genç kademelere verdiğimiz önemden belli olmaktadır. Rabbim tüm ailelerimize gençlerimizin; imanlı, vatan sevdalı ve hayırlı evlat olmalarını nasip etsin” ifadelerini kullandı.

Yorum Yazın

Bu Habere Henüz Yorum Yapılmadı. İlk Sen Ol