Başkan Çiler Kızılcahamam Kampına katıldı

Adalet ve Kalkınma Partisi Kırklareli İl Başkanı Alper Çiler, partisinin Ankara Kızılcahamam’da gerçekleştirdiği kampa katılım gösterdi. Genel Başkan Yardımcısı Erkan Kandemir başkanlığında yapılan kampın oldukça yararlı geçtiğini belirten Başkan Çiler, AK Parti olarak bu yerel seçimlerde 81 ilde de hazır bulunduklarını, yapılan kampta 31 Mart’a kadar yapılacak çalışmaların ana ekseninin belirlendiği ve il başkanlarına aktarıldığını kaydetti.

Kızılcahamam’da İl Başkanlarının katılımıyla düzenlenen kamp programına katılım gösteren AK Parti İl Başkanı Alper Çiler, kamp ve seçim süreci ile alakalı açıklamalarda bulundu.
Çiler 2 günlük kampın oldukça yararlı geçtiğini vurgulayarak, “2 gün boyunca dolu dolu, kaynaşmamıza vesile olan, çok verimli geçen Kızılcahamam Kampımız için Başta Genel Başkan Yardımcımız, Teşkilat Başkanımız Sayın Erkan Kandemir olmak üzere, tüm bölge koordinatörlerimiz, Marmara Bölge Koordinatörümüz Sayın Mustafa Köse ve emeği geçen uzmanlarımıza teşekkür ediyorum. Rabbim; tekrarını nasip etsin inşallah” dedi.
“Dünyada olmayan bir
teşkilatlanmaya sahibiz”
31 Mart yerel seçimlerinin AK Parti ve Türk siyasi hayatı için çok büyük önem taşıdığını belirten Başkan Alper Çiler, AK Partinin teşkilatlarının 1 milyon 504 bin aktif çalışanıyla, 10 milyon 822 bin üyesi olduğunu ve bu konuda dünyada olmayan bir teşkilatlanmaya sahip olduğunun altını çizdi. Çiler, "Biz seçimlere stratejilerimizi çok rasyonel, planlı, hedeflerimizi çok somut ve net ortaya koyan bir şekilde hazırlanıyoruz. Zaten bu hazırlığımızı her seçim döneminde bu kadar kaliteli ve planlı yaptığımız için girdiğimiz her seçimden büyük bir farkla galip çıkıyoruz. Bu kamp yapacaklarımızı tekrardan masaya yatırma, değerlendirme, önümüzdeki süreçte Kırklareli nasıl bir strateji izleyecek ve sadece Kırklareli tekelinde değil parti olarak nasıl bir yol izleyeceğimizi belirleme anlamına geliyordu” ifadelerini kullandı.
“Ne olursa olsun önce gelen
ülkemizin bekası”
Kampta 81 il başkanın da hazır bulunduğunu söyleyen Başkan Çiler, seçim hazırlıklarının detaylarının ele alındığından bahsetti. “Ne olursa olsun önce gelen ülkemizin bekası” diyen Çiler, bu seçimlerin bir mahalli idareler seçimlerinden çok daha fazlası olduğunu, bu seçimin öneminin belki 50 yıl sonra anlaşılacağının altını çizdi.

Yorum Yazın

Bu Habere Henüz Yorum Yapılmadı. İlk Sen Ol