Başkan Can’dan Kırklareli Halkına Teşekkür

Kırklarelispor, TFF 2.Lig Play-off Çeyrek Final eşleşmesi sonucunda Kırşehir Belediye Spor’a elenerek 1.Lige çıkma hayallerine veda etti. Kulüp Başkanı Volkan Can, yaptığı açıklamayla Kırklareli halkına teşekkür etti. Zorlu bir sezonu geride bıraktıklarını kaydeden Başkan Can;

Kırklarelispor Başkanı Volkan Can, yeşil-beyazlı ekibin TFF 2.Lig Play-off Çeyrek Finalde elenmesi sonrasında sosyal medya hesabından açıklamada bulunarak, Kırklareli Halkına ve kendilerine destek olan herkese teşekkür etti.
Teşekkürler Kırklareli
Kısıtlı imkanlarla çok çok önemli işler başardıklarını vurgulayan Başkan Volkan Can; “Bugün oynadığımız play-off ikinci maçıyla birlikte zorlu bir sezonu tamamladık. Elbette bu şekilde veda etmek istemezdik ancak nasip buraya kadarmış. Kısıtlı imkanlarla buralara kadar gelmiş olmak bile bizim için son derece önemliydi. Yanımızda olan ve bizlerden dualarını eksik etmeyen herkese çok teşekkür ediyoruz. Tüm teknik ekibimize ve futbolcu kardeşlerimize de ayrıca teşekkür etmek istiyorum.
Ligin başından bugüne kadar formasını terleten ve hakkını veren tüm futbolcularımıza Kırklareli şehrine yakışır bir şekilde mücadele etmiş olmaları bizleri mutlu etti. Bu şehrin en iyi sonuçlara layık olduğunu biliyorum ve inanıyorum inşallah önümüzdeki sezon bunun telafisini yapıp olması gereken yerde yer almak istiyoruz. Saygılar ve sevgilerle. Bu sevda bitmez!!!” şeklinde konuştu.
(N. Şensöz)

Yorum Yazın

Bu Habere Henüz Yorum Yapılmadı. İlk Sen Ol