Başkan Can; “Hedefimize adım adım”

Temsilcimiz Kırklarelispor 20 Ocak Cumartesi günü saat 13:30’da Busaşspor’a konuk oldu. 2. devrenin il mücadelesinde  Kırklarelispor Soner Birinci ve Hakkı Şimşek’in golleri ile Bugsaşspor’u 2-1 mağlup ederek puanını 29’a çıkardı.

Kırklar Haber
Yeşil Beyazlı Ekibimiz 20 Ocak Cumartesi günü saat 13:30’da Ostim Stadyumunda Bugsaşspor’a konuk oldu. Temsilcimiz için son derece önemli olan mücadelede Bugsaşspor’u 2-1 mağlup ederek ligde bir kez daha bende varım dedi.
“İnandık ve başardık”
“Kırklarelispor olarak mücadelemiz bırakmadık. Takımımız bu sezon lider ve şampiyon olmak için zorlu mücadelelerden geçti. Puan alarak Spor Toto 2. Lig Beyaz Gruba zorlu takım olduğumuzu gösteriyoruz. Maç öncesi dediğim gibi biz takımımıza güveniyoruz. Evet inandık, güvendik ve bu mücadelede de Kırklarelispor olarak farkımızı gösterdik. Şimdi sevinme zamanı bizde” dedi.
“Sonuna kadar var gücümüz ile savaşacağız”

“Bu galibiyetimiz önce Kırklarelispor taraftarına sonra tüm Kırklareli halkına armağan ediyoruz. İnşallah güzel günler göreceğiz. İlk yarıda toplayabildiğimiz en yüksek puanı toplayabilirsek bizim için çok büyük avantaj olacak. Mücadelelerimizde eksiklerimizi görerek tamamlamaya çalışacağız. İnşallah inandığımız özlediğimiz bu ilk 5’in içinden düşmediğimiz çok büyük bir avantaj, biz şampiyon olacağız demiyoruz ama şampiyonluk adayları içinde bizim de olduğumuzu herkes artık görüyor. İnşallah var gücümüz ile sonuna kadar savaşacağız” dedi.
“Çok Mutluyuz”
Kırklarelispor 2. Başkanı Burak Süzülmüş çok mutlu olduğunu olduğunu belirterek Süzülmüş “Çok mutluyuz. Geçtiğimiz haftayı iş kazası diyelim onu tamamen zemine bağladık. Suni çimde çok kötü bir sahada kötü bir maç çıkardık. İyi değildik ve bizd e kendimizi beğenmiyorduk. Bu hafta ona göre hazırlandık. Tabiî ki bu yoldu bu şekil mağlubiyetler de olacak. Ama sağ olsunlar kardeşlerimiz burada alınlarının akı ile mücadele ettiler çok güzel bir sonuç bütün Kırklareli’ne armağan olsun” diye iletti
Stadyum: Ostim
Hakem: Ali Karatutlu, İlker Ayten, Mahmut Gülle, Erdem Mertoğlu
Teknik Direktör: Mustafa Özer
Bugsaşspor: Oğuz Çalışkan, Kerem Gülbahar, Rıza Efendioğlu, Mahmut Boz (84' Ömer Akman), Yavuzhan Keleşoğlu, Erkan Taşkıran, Mustafa Çeçenoğlu, Harun Aydın (62' İskender Alın), Samet Yalçın, Sinan Kurt, Emre Torun (74' Sertaç Çam)
Teknik Direktör: Vehbi Haluk Bulgurlu
Kırklarelispor: Alişan Şeker, Saffet Gurur Yazar, Müslüm Aydoğan, Davut Babur, Caner Koca, Enis Çeliksu (76' Ersoy Dinçer), Osman Torun, Soner Birinci, Hakkı İsmet Şimşek (69' Yusuf Akyel), Oğuzhan Erdoğan (69' Koray Şanlı), Ahmet Baykal
Goller: DK 26: Soner Birinci (Kırklarelispor), DK 63: Erkan Taşkıran (Bugsaş Spor), DK 65: Hakkı İsmet Şimşek (Kırklarelispor)
Sarı Kartlar: DK 26: Mahmut Boz (Bugsaş Spor), DK 40: Osman Torun (Kırklarelispor), DK 62: Hakkı İsmet Şimşek (Kırklarelispor), DK 70: Enis Çeliksu (Kırklarelispor)
“Kırklarelispor’umuzun en büyük
avantajı taraftarımız”
“Taraftarımızı kutluyorum. Bu şehrin arkasındaki en önemli detay Kırklarelispor taraftarı. Bizde taraftarımıza en iyi şekilde galip gelerek mutlu etmek için mücadele ediyoruz. Taraftarımız kilometre demeden her zaman takımının ardından. Bizler Kırklarelispor ailesi olarak en içten duygularım ile taraftarımızı kutluyorum” dedi.

Yorum Yazın

Bu Habere Henüz Yorum Yapılmadı. İlk Sen Ol