Başkan Can; “3 puan Kırklareli’mize armağan olsun”

Kırklarelispor Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup 8. hafta müsabakasında deplasmanda Nazilli Belediyespor’a konuk oldu. 15 Ekim Pazar günü saat 15:00’da Nazilli İlçe Stadyumunda başlayan müsabakayı Atilla Karaoğlan yönetti. Yeşil Beyazlı Ekip Nazilli Belediyespor’u 2-1 mağlup ederek evine 3 puan ile döndü.

Maç öncesinde Yeşil Beyazlı Ekibin son derece 3 puana istekli olduğunu belirten Kırklarelispor Başkanı Volkan Can “ Takımız mücadeleyi bırakmıyor bu haftada 3 puan için çok istekli Allahın izni ile 3 puanı alacağız” dedi. Oynan müsabakanın ardından Kırklarelispor Nazilli Belediyespor’ 2-1 mağlup ederek hanesine 3 puan yazdırmayı başardı. Mücadele sonrası Kırklarelispor Başkanı Volkan Can “Allahın izni ile 3 puanımızı alıp evimize dönüyoruz. Bu Galibiyetimiz Kırklareli’mize armağan olsun”
“İnanılmaz bir maçtı”
“Öncelikle iki tarafı da mücadelesinden dolayı tebrik ediyorum. Maç öncesinde de tek temennimiz yeni bir galibiyet serisinin oluşması açısından idi. Bu yüzden bu maçtan çıkaracağımız 3 puan çok önemli idi bizim için. Nitekim öyle de oldu. Oyuncularımız çıkıp hakları ile maçı kazanmasını bildiler. Şimdi ki hedefimiz evimizde oynayacağımız Altay müsabakasından puan çıkarmak.
Yine şanlı taraftarımızı manevi destek açısından maça bekliyoruz” dedi.
Teşekkürler Kırklarelispor
taraftarı
Kırklarelispor taraftarı her zaman desteğinin olduğunu belirten Teknik Direktör Vehbi Haluk Bulgurlu “Şuana kadar her mücadelemizde yanımızda oldular. Desteğini takımızdan hiçbir zaman esirgemediler. İyi günümüzde de, kötü günümüzde de yanımızda olan Kırklarelispor taraftarına sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum” dedi.
Kırklarelispor Taraftar “Böylesine rekabet gücü yüksek bir maç uzun süredir izlemiyorduk”
“Maçın kırılma anlarında temsilcimiz Kırklarelispor, eline geçen fırsatları değerlendirmesi bildi. Bu durum skora yansıyarak ilk yarıyı 1-0 önde kapattı. Daha sonra oyunun geri kalanında kontrolü elinden bırakmayan taraf kesinlikle Kırklarelispor idi. Rakip takımın direncini kırarak 51. dakikadan sonra atımız 2. gol ile oyunu tamamen kontrol altına aldı, fakat 62. dakikada yaptığımız penaltı ile rakip takımda bu fırsatı değerlendirerek durumu 2-1’e getirdi.
Kırklarelispor’umuz son derce etkili ataklar ile devam etti. Fakat 3 gol’ü atamadık, olsun 90 dakikayı 2-1 tamamlayarak iyi ve önemli bir galibiyet elde ettik” dediler.
Nazilli Belesiyespor: Evren Özyiğit, Turgay Gölbaşı, Bora Yelken, Fatih Üge, Tayfur Emre Yılmaz, Mert Er Estik, Emre Koca (Nurettin Kayaoğlu, Hakan Turan, Emre Balak, Gürhan Gürsoy, (Dk. 46 Mert Çapar), Dk. 55 Berkay Öztuvan), (Dk.62 İlker ).
Kırklarelispor: Alişan Şeker, Davut Babur, Safet Gurur Yazar, Soner Birinci, İbrahim Sürgülü, Enis Çeliksu, Hakkı Şimşek, Osman Torun, Oğuzhan Erdoğan, Caner Koca, Sinan Kurumuş, (Dk. 65 Ahmet Baykal), (Dk. 68 Burak Can Kunt), (Dk. 74 Salim Kaya).
Goller: Oğuzhan Erdoğan (Kırklarelisor), Davut Babur (Kırklarelispor), Fatih Üge (Nazilli Belediyespor)
Sarı Kartlar: Emre Koca (Nazilli Belediyespor), Emre Balak(Nazilli Belediyespor), Turgay Gölbaşı (Nazilli Belediyespor), Osman Torun(Kırklarelispor), Safet Gurur Yazar(Kırklarelispor).
Hakem: Atilla Karaoğlan, Serdar İla, Suat Güz
Stadyum: Nazilli İlçe Stadyumu
“Şimdi önümüzde ki haftaya odaklanmalıyız”
Güzel bir sonucun sonrasında kısa bir açıklama yapan Kırklarelispor Teknik Direktörü Vehbi Haluk Bulgurlu, “Harika bir mücadelenin sonunda hakkettiğimiz bir sonucu elde ettik. Takım olarak herkes elinden geleni yaptı.
Bu galibiyetin elbette seriye dönüşmesini istiyoruz. Şimdi bu galibiyetin reğabetinden çıkıp, önümüzde ki belki de ligde oynayacağımız en önemli maçlardan biri olan Altay müsabakasına odaklanmalıyız. Bu maçtan da taraftarımızın önünde gayet net bir galibiyet almak istiyoruz” dedi.

Yorum Yazın

Bu Habere Henüz Yorum Yapılmadı. İlk Sen Ol