Başkan Becan’dan Festival Değerlendirmesi, “Uzunköprü Halkına Katılımları İçin Çok Teşekkür Ediyoruz”

Uzunköprü Belediye Başkanı Özlem Becan geçtiğimiz hafta gerçekleştirilen ‘1. Uluslararası Tarihi Uzunköprü Festivali’ dolayısıyla basın mensuplar ile beraber bir değerlendirme toplantısı gerçekleştirdi.  Festivalin kendileri adına çok olumlu geri dönüşler ile tamamlandığını belirten Becan, basın mensuplarına da festivalin tanıtımındaki katkılarından dolayı plaket takdim etti. 

Belediye Başkanı Özlem Becan festival ile ilgili yaptığı açıklamada, “Bin bir emek ve gayret ile şehrimize kazandırdığımız Uluslararası Tarihi Uzunköprü Festivalimiz sona erdi.
Sayın Valimize, sayın Kaymakamımıza, Belediye Başkanlarımıza, siyasi partilerimizin başkan ve temsilcilerine, sivil toplum kuruluşlarımızın başkan ve temsilcilerine, köy mahalle muhtarlarımıza, emekçi basın mensuplarımıza, kıymetli konuklarımıza ve kalbimizin her daim birlikte attığı, büyük bir aile olduğumuz Uzunköprü halkına katılımları için çok teşekkür ediyoruz. Gelecek yıl festivalimizde yeniden bir arada olmak dileğiyle” ifadelerini kullandı.

BASIN MENSUPLARINA KATKILARINDAN DOLAYI PLAKET

Başkan Becan diğer yandan ise festivaldeki katkılarından dolayı yerel basın mensuplarına da plaket verdi.
Becan burada yaptığı açıklamada ise, “Halkımızın doğru ve güvenilir bilgiye ulaşması için alın teri döken kıymetli basın mensuplarımız ile bir araya geldik. Uluslararası Tarihi Uzunköprü Festivalimizin tanıtımı ve bilinirliğinin arttırılması konusunda gösterdikleri yoğun emek için kendilerine plaketlerini takdim ettik” dedi.

Yorum Yazın

Yapılan Yorumlar

  1. güldün eğlendin yeter 23 Eylül 2022 Cuma 13:32:38

    Hadi işbaşına güneş enerji projesi şeker park gerçek işleri bekliyor