Başkan Becan’dan Ankara’da Kritik Ziyaretler! Eskiköy Sınır Kapısı İçin Ticaret Bakanı Mehmet Muş İle Bir Araya Geldi

Kimileri için Uzunköprü’nün en kritik virajı olarak kabul edilen Eskiköy Sınır kapısının tekrar açılması ile ilgili Uzunköprü Belediye Başkanı Özlem Becan Ankara’da kritik bir temasta bulundu. Daha önce Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu’na konuyu açan ve destek isteyen Becan bu sefer ise Ticaret Bakanı Mehmet Muş’un kapısını çaldı. CHP İstanbul Milletvekili Akif Hamza Çebi ile Bakan Muş’u ziyaret eden Becan, sınırkapısı ile ilgili detaylı bir rapor sunduğunu söyledi. Becan Bakan Muş’u Uzunköprü’ye davet etti. Becan ayrıca Genel Merkezde CHP lideri Kılıçdaroğlu’na da ziyarette bulundu.

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İstanbul Milletvekili Mehmet Akif Hamzaçebi ile ziyaret ettiği Ticaret Bakanı Mehmet Muş’a, Eskiköy- Mikrohasi(Yunanistan) Sınır Kapısı’nın açılmasına yönelik talebini ileten Belediye Başkanı Özlem Becan Bakan Muş’a konuyla alaklı detaylı bir rapor sundu. Ticaret Bakanı Mehmet Muş’a yaptığı ziyaretle ilgili açıklamalarda bulunan Başkan Özlem Becan; “İstanbul Milletvekilimiz, üstadım Sayın Akif Hamzaçebi ile birlikte Ticaret Bakanımız Sayın Mehmet Muş’u makamında ziyaret ettik. Bölgemize ve Uzunköprü’müzün ekonomik, sosyal ve kültürel hayatına büyük katkı sağlayacak Eskiköy-Mikrohasi Sınır Kapısı’nın açılması talebimizi Sayın Bakana ilettik. Hazırladığımız detaylı raporu takdim ettik. Sayın Bakanımız ile yaptığımız planlama dahilinde uzun bir sürecin ilk adımı atmanın gururunu yaşıyoruz. Uzunköprü’müz ile ilgili tüm konuları etraflıca anlatma fırsatı bulduğumuz Bakanımız Sayın Mehmet Muş’a misafirperverlikleri ve yakın ilgisi için çok teşekkür ediyoruz.Sayın Bakanımızı bizler de en kısa zamanda Uzunköprü’müzde ağırlamaktan onur duyacağız” ifadelerini kullandı.

KILIÇDAROĞLU’NU GENEL
MERKEZDE ZİYARET ETTİ

Ankara’da birçok siyasi temasta bulunan Başkan Becan’ın en önemli duraklarından birisi de CHP genel merkezi oldu. Burada Genel Başkan Kılıçdaroğlu ile görüşen Başkan Becan görüşme ile ilgili olarak, “Ülkemizin geleceğinin mimarı, Türkiye'nin aydınlık yarınları için durmaksızın çalışan Genel Başkanımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu ile bir araya geldik. Genel Başkanımızla Uzunköprü'müze sunduğumuz hizmetler ve yeni projelerimiz hakkında değerlendirmelerde bulunduk” dedi.

Yorum Yazın

Bu Habere Henüz Yorum Yapılmadı. İlk Sen Ol