Başkan Becan, CHP’li 40 Belediye Başkanı İle Deprem Bölgesine Gitti

Uzunköprü Belediye Başkanı Özlem Becan, Cumhuriyet Halk Partili 40 Belediye Başkanından oluşan heyet ile birlikte felaketin yaşandığı deprem bölgesine gitti. Malatya ile başlayan ziyaret programı kapsamında çadır ve konteyner kentleri ziyaret eden heyet depremzedelerin acılarına ortak oldu. Başkan Becan ziyaretin ardından yaptığı değerlendirmede, ““Cumhuriyet Halk Partili Belediye Başkanları olarak depremzede vatandaşlarımız ile bir araya geliyor, acılarını paylaşıyor, işbirliği içerisinde tüm imkanlarımızı onlar için seferber ediyoruz” ifadelerini kullandı. 

6 Şubat 2023 tarihinde meydana gelen iki büyük depremin ardından büyük can ve mal kaybına sebep olan deprem bölgesinde yaraları sarma çalışmaları devam ediyor. Bu kapsamda 40 CHP’li belediye başkanı deprem bölgesine hareket etti. Heyetin içerisinde Uzunköprü Belediye Başkanı Özlem Becan da yer aldı. CHP heyeti ilk olarak felaketin derinden hissedildiği Malatya’da vatandaşlar ile bir araya geldi.
Heyet, Malatya ile başlayan ziyaret programda konteyner kentlerin ziyaret etti, depremden zarar gören vatandaşlar ile bir araya geldi.

BECAN, “GÜN, BİR OLMA,
BİRLİK OLMA GÜNÜ”
Başkan Becan deprem bölgesi ziyareti izlenimlerini yaptığı sosyal medya paylaşımı ile değerlendirdi. Becan paylaşımında, “Cumhuriyet Halk Partili Belediye Başkanları olarak depremzede vatandaşlarımız ile bir araya geliyor, acılarını paylaşıyor, işbirliği içerisinde tüm imkanlarımızı onlar için seferber ediyoruz. Gün, kenetlenme günü. Gün, bir olma, birlik olma günü. Bu güzel ülkenin insanları olarak bu kara günleri hep birlikte aşacağız” ifadelerine yer verdi. Diğer yandan Depremzedelerle bir araya gelen heyet ihtiyaç listesini oluşturdu. Belediye Başkanları bölgelerine dönüş yaptıktan sonra depremden zarar gören vatandaşlar için tüm imkanları seferber edecek ve acılı ailelerin ihtiyaçlarını karşılayacağı öğrenildi.

Yorum Yazın

Bu Habere Henüz Yorum Yapılmadı. İlk Sen Ol