Başkan Becan Altılı Masa Ortak Mutabakat Metni Açıklama Toplantısına Katıldı

Uzunköprü Belediye Başkanı Özlem Becan, Ankara'da düzenlenen Millet İttifakı Ortak Mutabakat Metni Toplantısı'na katıldı. Gerçekleştirilen toplantıda hukuk- adalet-yargı, kamu yönetimi, yolsuzlukla mücadele, ekonomi ve istihdam, bilim ve dijital dönüşüm, sektörel politikalar, eğitim ve öğretim, sosyal politikalar, dış politika ve göç konularında 6 Masa'nın çözüm politikaları paylaşıldı. Başkan Becan toplantının ardından yaptığı sosyal medya paylaşımında "6'lı Masa'nın birleştirici gücü ile yarının Türkiye'sini kurmak için geliyoruz" dedi.

Altı partinin ortak olarak açıkladığı 9 ana başlıkta 2 bini aşkın somut maddenin yer aldığı mutabakat metni açıklama toplantısına Belediye Başkanı Özlem Becan da katılım gösterdi.
Başkan Becan son günlerde tarzı ile sosyal medyada gündem olan Bilecek Belediye Başkanı Melek Mızrak Subaşı ile toplantıyı yan yana takip etti.
Toplantının ardından değerlendirmelerde bulunan Başkan Becan, “"6'lı Masa'nın birleştirici gücü ile yarının Türkiye'sini kurmak için geliyoruz" ifadelerini kullandı.
MÜBADELENİN 100. YILI
PROGRAMINA DA KATILDI

Başkan Özlem Becan diğer yanda Balkan Masası tarafından mübadelenin 100. yıl dönümü dolayısıyla CHP Genel Başkanı Sayın Kemal Kılıçdaroğlu’nun katılımı ile düzenlenen ve Anıtkabir ziyareti ile başlayan etkinlikler kapsamında CHP Genel Başkan Yardımcısı ve CHP Balkan Masası Başkanı Faik Öztrak, Balkan Masası Sorumlusu CHP Tekirdağ Milletvekili İlhami Özcan Aygun ile birlikte Balkan Göçmeni hemşehrilerimizle Ankara'da bir araya geldi.

Yorum Yazın

Bu Habere Henüz Yorum Yapılmadı. İlk Sen Ol