Başkan Altıntel, “Kırklareli beyaz peynirimizin kalitesi artarak korunuyor”

Kırklareli Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Turhan Altıntel Kırklareli Süt ve Gıda Yatırım A.Ş. Yönetim Kurulu’nun Kırklareli Ticaret Borsası Toplantı Salonu’nda gerçekleştirdiği toplantıya katıldı. Başkan Altıntel burada yaptığı açıklamada Coğrafi İşaret Tescil Belgesi alan Kırklareli beyaz peynirinin kalitesinin kaybedilmeden tarihi değerinin artarak korunduğunu söyleyerek belgenin ilimize hayırlı olmasını diledi.

Kırklareli Süt ve Gıda Yatırım A.Ş. Yönetim Kurulu Kırklareli Ticaret Borsası Toplantı Salonu’nda toplantı gerçekleştirdi. Toplantıya Kırklareli Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Turhan Altıntel’de katıldı. Kırklareli beyaz peynirinin marka haline gelmesinde katkısı olan peynir üreticilerine teşekkür eden Başkan Altıntel, “Kırklareli beyaz peynirimizin kalitesi kaybedilmeden tarihi değeri artarak korundu. Kazanacağı haklı katma değer ile Kırklarelimizin tanıtımına ve turizme büyük katkıda bulunacaktır.  
Üreticilerimizin ürünlerine marka değeri katacağını bir kez daha dile getiriyorum. ‘Coğrafi İşaret Tescil Belgesi’  süreçlerinde çalışmaları ve emekleri bulunan  herkese ve özellikle kaliteli üretimleri ile Kırklareli peynirimizin marka haline gelmesinde ki katkılarından dolayı peynir üreticilerine teşekkür ediyorum. Coğrafi İşaret Tescil Belgesi' nin ilimize hayırlı olması diliyorum.“ dedi. (S.Ünver)

Yorum Yazın

Yapılan Yorumlar

  1. peynir iyide fiyatıda iyi peynir diyarındayız en pahalı peyniri yiyoruz bu konuda haber yapsanız daha iyi olur

  2. Kendi üretildiği yerde bir ürünü pahallı yemek. Coğrafi işaret bu demek. Parası olan Kırklareli peyniri yesin parası olmayan ekşimik. Bahane çok. Süt pahallı peynir coğrafi işaretli falan filan. Geçen bir bal aldım. Lavantalıymış. Açıkçası bal tadını bile alamadım baskın aromasından. 100 lira. Yok artık derler adama.