Başkan Adayı Türker’den bağımsızlığa giden yol ve proje açıklaması

Kırklareli Belediyesi Bağımsız Başkan Adayı Serdar Türker, bağımsız adaylığa giden yola dair açıklamalarda bulundu.

Bağımsız aday olma yoluna giriş sürecini çok gündeme getirildiği için açıklamalarda bulunan Kırklareli Belediye Bağımsız Başkan Adayı Türker, "Bana sürekli olarak neden Bağimsız Kırklareli Beledïye Başkan Adayı oldun diye soruluyor.  Ben de her defasında; tüm anketlerde 1. olmama rağmen, ısrarla önseçim istendi. Önseçime saygım var dedim , ancak adil olmayan bir önseçime girdim. Önseçimde özellikle Kırklareli Belediye çalışanlarının işleri ile tehdit edildikleri, belli guruplara paralar dağıtıldığı iddia edildi. Şimdi gelişmeleri görüyorsunuz. Sahte oylar, sahte kașeler, tehditler, şantajlar gibi daha neler neler. Her zaman ifade ettiğim gibi; gerçekten saf, temiz değerli üyelere hiç bir sözüm yoktur. Ben sadece hile ile, yalanlar ile, tehditler ile bizlerin önünü kesenlere itiraz ediyorum.
Kendimi önce Allah'a sonra değerli Kırklareli halkıma emanet ediyorum. Halkın iradesinin üzerinde hig bir güç yoktur" ifadelerini dile getirdi.
Başkan Adayı Türker projelere dair açıklamalarında şu sözleri ifade etti;
Kaynarca'da gerçekleştirilen projeler; Vilayet Meydanı Projesi, Akıll Kavşak Projesi, Yeni Kırklareli Otogarı, Çocuk Kreşleri, YaşIı Bakımevi, Öğrencì Yurdu, Aşevi, Müzik Eğitim Merkezi, Üreten Kadınlar Kooperatifi, Engelli Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi, Cumhuriyet Meydanı Düzenlemesi, Şevket Dingiloğlu Parkı Düzenlemesi, Tarımsal Üretim ve Pazarlama, Güneș Tarlası Enerji Üretim Projesi, Emekliler Aktif Zaman Lokali, Genç Enerji Kütüphanesi, Kültür ve Sanat Merkezi, Karahıdır Kent Ormanı, Çocuk Sokağı, Belediye Hizmet Binası, Belediye Halk Merkezi, Avrupa Birliği Proje Geliştirme Merkezi, Kapalı Spor Salonu Projesi, Armağan Barajı İçme Suyu Projesi, Kent Müzesi, istasyon Caddesi Cazibe Merkezi Projesi, Kasaplar Arası Cazibe Merkezi Projesi, Belediye - Üniversite Projesi, Belediye - Tarım Projesi, Belediye Anfi Tiyatro Projesi.
Gerçekleştirilen projeler; Ekrem imamoğlu Halk Kütüphanesi, 50 Kişilik Yaşlı Bakım Evi, Doğalgaz, Avrupa Birliği Projeleri, 7 Adet Çocuk Parkı, Halk Ekmek, Kadinlar Lokali, Butik Hotel, Morg ve Gasilhane, Yazlık Dűğün Salonu, Bungolov Restaurant ve Hotel, Kişlik Düğün Salonu, Halı Saha ve Soyunma Odaları, Geleneksel Su Festivali, Basketbol ve Voleybol Sahası, 3 Adet Meydan Düzenlemesi, Biyolojik Arıtma Tesisi ve Ana Kollektör Hattı, Tamami Hibe 15 Adet Hizmet Aracı, Üreten Çiftçiler Yöresel Ürün Satış Yerleri, Spor Kompleksi. (Ş.Kenar)

Yorum Yazın

Bu Habere Henüz Yorum Yapılmadı. İlk Sen Ol