“Basın, demokrasinin güçlenmesindeki en büyük etkenlerden biridir”

AK Parti Kırklareli Milletvekili Selahattin Minsolmaz, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla bir kutlama mesajı yayınladı. Minsolmaz mesajında, “. Kamuoyu'nun eksiksiz ve tarafsız bir şekilde bilgilendirilmesi gayesi ile basın ve medya kuruluşları ve çalışanlarının sarf ettiği gayret, demokrasinin güçlenmesindeki en büyük etkenlerden biridir.” dedi. 

10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla bir kutlama mesajı yayınlayan AK Parti Kırklareli Milletvekili Selahattin Minsolmaz gazetecilerin kutsal bir görev üstlendiklerini dile getirdi. Minsolmaz mesajında şu ifadelere yer verdi: “Değerli hemşehrilerim.  

Kamuoyu'nun eksiksiz ve tarafsız bir şekilde bilgilendirilmesi gayesi ile basın ve medya kuruluşları ve çalışanlarının sarf ettiği gayret, demokrasinin güçlenmesindeki en büyük etkenlerden biridir. Şüphesiz ki Türk basınının gelişmesinde en önemli pay basın çalışanlarımızındır. Gazetecilerimiz gece gündüz demeden üstlendikleri bu kutsal görev ile milletimizi doğru, tarafsız, yerli ve milli bir bakış açısı ile bilgilendirmekle kalmamakta, bunun yanında özgürlük ve demokrasinin en sağlam temellerini atmaktadırlar. Bu duygu ve düşünceler ile tüm basın emekçilerimizin 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü'nü kutluyor, kendilerine bu kutsal görevlerinde başarılar diliyorum. Görevlerindeyken hayatlarını kaybetmiş basın mensuplarımıza da yüce Rabbimden rahmetler niyaz ediyor, siz değerli hemşehrilerime en kalbi duygularım ile hürmet ve muhabbetlerimi sunuyorum.“ (G.Gökçen)

Yorum Yazın

Bu Habere Henüz Yorum Yapılmadı. İlk Sen Ol