Başbakan’ın sürpriz ziyareti

Başbakan Binali Yıldırım, 30 Aralık tarihindeki Kırklareli programında sürpriz bir ziyaret daha yaptı. İlk olarak AK Parti Kırklareli İl Kongresi’ne katılan ve sonrasında Kırklareli Valiliği’ne geçen Yıldırım, Kırklareli Cumhuriyet Başsavcısı Ozan Kaya’nın söylemleri doğrultusunda, Kapalı Ceza İnfaz Kurumu’nun İstasyon Caddesi’ndeki satış mağazasına da sürpriz bir ziyarette bulundu.

Başbakan’ın satış mağazası ziyaretinde; Kırklareli Valisi Orhan Çiftçi, Cumhuriyet Başsavcısı
Ozan Kaya, Adalet Komisyonu Başkanı Vahdet Yeltepe, Kapalı Ceza İnfaz Kurumu Müdürü Metin Sönmez hazır bulundu. Başsavcı Kaya, burada Başbakan Yıldırım’a, Kırklareli’nde bulunan ceza infaz kurumları ve satış mağazasında satılan ürünler hakkında bilgi vererek, cezaevinde üretimi yapılan Trakya’ya özgü mis sabundan hediye etti. Başbakan Yıldırım, mağazada ki diğer ürünleri de inceleyerek, yetkililere kolaylıklar diledi.
Başbakan Binali Yıldırım’ın bu ziyaretine; Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Betül Sayan Kaya, Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanı Faruk Özlü, AK Parti Genel Başkan yardımcısı Hayati Yazıcı, milletvekilleri ve beraberinde ki heyette katıldı.

Yorum Yazın

Bu Habere Henüz Yorum Yapılmadı. İlk Sen Ol