Başbakan’ın Çağrısına Kırklareli Belediyesi’nden Cevap İstiyoruz

Geçtiğimiz günlerde Adalet ve Kalkınma Partisi’nin 6.Olağan İl Kongresine katılan Başbakan Binali Yıldırım çarpıcı açıklamalarda bulundu. Kırklareli Belediyesi’nin suyu vatandaşlara ton başına 6 liradan sattığını söyleyen Yıldırım, Belediyeye su fiyatlarının çok olması nedeniyle yüklendi. Yıldırım, “Allah'ın suyunu 6 liraya satıyorsun, önce onu 3 liraya düşürün sonra görelim” dedi. Belediyenin atık su adına yaptığı hiçbir şey olmadığını dile getiren Başbakan Yıldırım, atık su ve altyapı tesislerini yine AK Parti iktidarlarının yaptığını söyledi. Bizler de Halkın Sesi Önadım Medya Grubu olarak Kırklareli Belediyesi’nden Başbakan’ın yaptığı çağrıya bir yanıt bekliyoruz.

30 Aralık 2017 Cumartesi günü gerçekleşen AK Parti Kırklareli 6.Olağan İl Kongresi’ne katılan Başbakan Binali Yıldırım, Kırklareli’ne yapılan ve yapılacak yatırımlar hakkında konuştu. Yıldırım, 15 yılda serhat şehri Kırklareli'ne yaptıkları hizmetlerin ortada olduğunu, 8 milyar liralık yatırım yaptıklarını ve Kırklareli’nin daha fazlasını hak ettiğini söyledi. Belediyeye yüklenen Başbakan Yıldırım, Kırklareli ve Trakya bölgesinde CHP'li belediyelerin atık su adına yaptığı hiçbir şey olmadığını dile getirerek, atık su ve altyapı tesislerini yine AK Parti iktidarlarının yaptığını dile getirdi.
"CHP’li Belediyeler Borç Batağındalar"
Başbakan Yıldırım, “Kırklareli'nin üniversitesi var mı, gençler için yurtları, spor tesisleri var mı, 26 bin öğrenciye ulaştı mı? İşte AK Parti farkı bu. Şimdi artık merkeze spor salonu da yapacağız. TOKİ ile modern konutlar yaptık. Yıllardır bitirilemeyen hizmetleri teker teker tamamlayıp hizmete sunduk.

CHP belediyelerinin hali meydanda, borç batağındalar.” dedi.
"Allah’ın Suyunu 6 Liraya Satıyorsunuz"
Kırklareli’nde ki suyun fiyatının çok yüksek olduğunu söyleyerek belediyeye çağrıda bulunan Yıldırım, “Kırklareli'de bir litre suya kaç para ödüyorsunuz? 6 lira. Hani Kılıçdaroğlu 'Ben iktidar olunca mazotu 1 liraya vereceğim' diyor değil mi? Sen önce belediyelerindeki suyu 6 liradan 3 liraya düşür de ondan sonra seni göreyim. Ayinesi iştir kişinin lafa bakılmaz. Bol keseden atıyor. Önce suyu indir 1 liraya da millet de mazotu indireceğine belki inanır. Mübarek suyun kaynağı burada, Allah'ın suyunu 6 liraya satıyorsunuz, ondan sonra da dışarıdan gelen mazotu 1 liraya indireceğim diyorsunuz." diye konuştu.
Biz de “Halkın Sesi” olarak buradan Kırklareli Belediyesine soruyoruz. Belediye olarak suyun bu kadar yüksek fiyata satılmasının nedenleri neler? Fiyatlarda vatandaşların yüzünü güldürecek düzenlemelerde bulunacak mısınız?
Başbakanmız Binali Yıldırım’ın belediyelere yaptığı bu çağrısına kulak verecek misiniz? (ÖZNUR TÜZÜN)

Yorum Yazın

Bu Habere Henüz Yorum Yapılmadı. İlk Sen Ol