Başbakan Yardımcısı Kurtulmuş, Cihannüma İl Temsilcileri toplantısına katıldı

Cihannüma Kırklareli İl Temsilcisi Hikmet Yıldırım, Ankara’da Başbakan Yardımcısı Numan Kurtulmuş ile bir araya geldi. Ankara'da tadilatı yeni tamamlanmış olan Cihannüma Genel Merkez binasındaki Cihannüma İl Temsilcileri Toplantısına katılan Kurtulmuş, hayırlı olsun ziyaretinde bulundu…

Başbakan Yardımcısı Numan Kurtulmuş, Cihannüma Derneği il temsilcilerinin toplantısına katıldı. Toplantıya Cihannüma Kırklareli İl temsilcisi Hikmet Yıldırım da katılım gösterdi.
Kurtulmuş, Cihannüma Derneği Genel Merkezinin yeni binasında yapılan toplantıda, derneğin il temsilcileriyle bir araya geldi.
Genel Başkan Mustafa Şen’den faaliyetlerine ilişkin bilgi alan Kurtulmuş, daha sonra toplantıya katılanların sorularını cevapladı. Basına kapalı toplantının ardından Kurtulmuş, Cihannüma Derneği il temsilcileriyle hatıra fotoğrafı çektirdi.
Cihannüma Kırklareli İl temsilcisi Hikmet Yıldırım sosyal medya üzerinden yaptığı paylaşımda; “Ankara'da tadilatı yeni tamamlanmış olan Genel Merkez binamızdaki Cihannüma İl Temsilcileri Toplantımıza, Başbakan Yardımcımız Prof. Dr. Numan Kurtulmuş hayırlı olsun ziyaretinde bulundu” dedi.
Yıldırım gündeme dair fikir alışverişinin ve değerlendirmenin de yapıldığını belirterek oldukça verimli bir toplantı olduğunu ifade etti.

Yorum Yazın

Bu Habere Henüz Yorum Yapılmadı. İlk Sen Ol