Başbakan Binali Yıldırım bugün Kırklareli’nde

Başbakan Binali Yıldırım bugün Kırklareli'nde olacak. Beraberindeki heyet ile AK Parti Kırklareli 6. Olağan İl Kongresi’ne katılacak olan Başbakan Yıldırım, İlk olarak Çorlu’ya, oradan Edirne'ye ve saat 16.00'da da Kırklareli'ne ulaşacak. Burada partililere ve halka selenecek olan Başbakan Yıldırım, Kırklareli Valiliği'ne de bir ziyaret gerçekleştirecek...

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) bugün Kırklareli 6.Olağan İl Kongresini gerçekleştirecek. Mevcut AK Parti Kırklareli İl Başkanı Alper Çiler’e genel merkez tarafından yeniden tevdi edilen görev için AK Parti ailesi buluşuyor. Bu buluşmaya Başbakan Binali Yıldırım, bugün saat 16.00’da katılım gösterecek.
Başbakan Binali Yıldırım’ın açıklanan programında göre; ilk olarak saat 11.15’te Ankara’dan Çorlu’ya hareket edecek. Başbakan Yıldırım, 12.25’te Çorlu’dan Edirne’ye geçecek. Başbakan Binali Yıldırım, 13.00’te AK Parti Edirne 6.Olağan İl kongresine katılacak. Kongre, Edirne Mimar Sinan Kapalı Spor Salonunda gerçekleştirilecek. Başbakan Yıldırım, 14.45’te Edirne Valiliğini ziyaret edecek. Edirne programını Valilik ziyaretiyle noktalayacak olan Başbakan Yıldırım, 15.30’da Edirne’de Kırklareli’ne hareket edecek. Başbakan Yıldırım, saat 16.00’da varacağı Kırklareli Kapalı Spor Salonu’nda AK Parti Kırklareli 6.Olağan İl Kongresine katılacak. Başbakan Yıldırım’ın saat 18.00’de Kırklareli Valiliği’nin ziyaret etmesiyle şehrimizdeki programını noktalayacak.
Başbakan Binali Yıldırım'a ayrıca; Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Faruk Özlü, Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Betül Sayan Kaya, Genel Başkan Yardımcıları Hamza Dağ, Hayati Yazıcı, Harun Karacan, Mehmet Muş, İstanbul Milletvekili Mustafa Şentop ve Sakarya Milletvekili Mustafa İsen de iştirak edecek.
Dün itibariyle hazırlıklarda son aşamaya geldiklerini kaydeden İl Başkanı Alper Çiler; “Sayın Başbakanımız Binali Yıldrım’ın katılımları ile düzenleyeceğimiz Kırklareli 6. Olağan İl Kongresine başta değerli Kırklareli halkı olmak üzere Teşkilatımızın değerli üyeleri ve tüm partili vatandaşlarımızı 30 Aralık Cumartesi günü saat 16:00’da Kırklareli Kapalı Spor Salonuna davet ediyorum. Biz büyük bir aileyiz bundan önemlisi başta şehrimiz Kırklareli olmak üzere tüm memleketimize hayırlı olsun” dedi.

Yorum Yazın

Bu Habere Henüz Yorum Yapılmadı. İlk Sen Ol