Başbakan Binali Yıldırım Lüleburgaz’a geliyor

Adalet ve Kalkınma Partisi Kırklareli İl Başkanı Alper Çiler geçtiğimiz gün gazetemiz muhabirlerine yaptığı açıklamada 24 Haziran Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekilliği seçimleri kapsamında 10 Haziran 2018 Pazar günü saat 16:00’da Lüleburgaz Meydanında Başbakan Yıldırım’ın partililer ve Lüleburgaz halkı ile bir araya geleceğini belirtti.

10 Haziran 2018 Pazar günü Başbakan Binali Yıldırım Lüleburgaz Meydanında saat 16:00’da partililer ve Lüleburgaz halkı ile bir araya gelecek. Bu kapsamda gazetemize açıklamada bulunan AK Parti Kırklareli İl Başkanı Alper Çiler “Sayın Başbakanımız Binali Yıldrım 10 Haziran 2018 Pazar günü 16:00’da Lüleburgaz Meydanında vatandaşlar ile bir araya gelecek. Gerçekleşecek olan mitinge başta değerli Lüleburgaz halkı olmak üzere Teşkilatımızın değerli üyeleri ve tüm partili vatandaşlarımız davetlidir” dedi.
“Vakit Türkiye vakti”
Seçim çalışmalarına devam ettiklerini dile getiren Çiler; “24 Haziran Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekilliği seçimleri için çalışmalarıma hız kesmeden devam ediyoruz. Allah’ın izni ile 25 Haziran sabahı bayrağımızı göklere çekeceğiz. Artık vakit Türkiye vakti. Sayın Cumhurbaşkanımızın da dediği gibi biz bu gün varız, yarın yokuz ama bu ülke, bu millet inşallah ilelebet var olacak”  
“El ele verelim”
Devamında Alper Çiler “Yunus Emre’nin dediği gibi gönüller yapmak için geldik. Partimiz her türlü vatandaşa kapılarını açmış ve onları dertlerini dinlemiştir. Biz burada Allah rızası için varız. El ele verelim. 24 Haziran Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekilliği seçim sürecini güzel sonuçlar ile geçireceğiz Allahın izni ile. Halktan hiçbir zaman kopmadık ama her zamankinden daha fazla halkın içinde olacağız”
“İnsan odaklı bir partiyiz”
Adalet ve Kalkınma Partisi Kırklareli İl Başkanı Alper Çiler  “AK Parti teşkilatları, üye, sandık ve mahalle yönetimlerimiz, ilçe, il, kadın ve gençlik, belediye ve genel merkez teşkilatlarımız ve milyonlarca seçmenimizle birlikte aziz milletimize karşı sorumluluk duygusundan, hizmet akdinden bir an bile vazgeçmemiştir. AK Parti, 3 Kasım 2002'den itibaren girilen her bir seçim, gerçekleştirilen her bir referandumda milletle sözleşmesini tazelemiştir” dedi.
Daha büyük, daha güçlü bir ülke                      için biz hazırız”
Çalışkanlık, güven, vatanperverlik, 2023-2053-2071 vizyonları ve medeniyet değerlerinin yeniden tüm coğrafyayla ve dünya ile bütünleştirme hedefinin bu kutlu yolculuğun taşıyıcı unsurlarından olduğunu kaydeden Çiler, “AK Parti teşkilatları, üye, sandık ve mahalle yönetimlerimiz, ilçe, il, kadın ve gençlik, belediye ve genel merkez teşkilatlarımız ve milyonlarca seçmenimizle birlikte aziz milletimize karşı sorumluluk duygusundan, hizmet akdinden bir an bile vazgeçmemiştir. AK Parti, 3 Kasım 2002'den itibaren girilen her bir seçim, gerçekleştirilen her bir referandumda milletle sözleşmesini tazelemiştir” diye konuştu.

Yorum Yazın

Bu Habere Henüz Yorum Yapılmadı. İlk Sen Ol