Başarının mimarları bir araya geldi

Kırklareli'nin başarılı taekwondocuları uzun yıllardır geleneksel olarak yapılan Taekwondocular Gecesi'nde buluşup, yılın yorgunluğunu atarak 2016 sezonunun çalışmalarına başlamak üzere bir araya geldiler. Sporcuların doyasıya eğlenerek birlik, beraberlik içerisinde yeni yılda da şampiyonluklar kazanmak için söz birliği yaptığı gecede, antrenörleri de onları yalnız bırakmadı 

20 Kasım 2015 tarihinde ilimiz Öğretmen Evi'nde toplam 230 kişinin katılımı ile gerçekleşen geleneksel olarak yapılan Taekwondocular Gecesi coşkuyla kutlandı. Geceye Kırklarelispor Kulübü Yöneticileri Burak Erdem Semirci, Burak Süzülmüş ve Taekwondo Branş Sorumlusu Ömer Topuz, Milli Antrenör Yaşar Cihangir, Gençlik Spor Kulüp Antrenörü Gamze Uysal, Kırklar Yıldızı Spor Kulübü Başkanı ve Antrenörü Ercan Bakır ile sporcular ve aileleri doyasıya eğlenerek yılın yorgunluğunu attılar.
Gecede yenen yemeklerin ardından kısa bir açış konuşması yapan Gençlik Spor Kulübü Antrenörü Gamze Uysal, organizasyonda emeği geçen herkese teşekkür etti. Yıl içerisinde katıldıkları uluslararası ve ulusal maçlarda dereceye giren sporculara takdim edilen hediye ve şiltlerden sonra sporcu velilerinin Antrenör Yaşar Cihangir ve Gamze Uysal'a çocuklarına verdikleri emeklerden dolayı teşekkürlerini sunarak plaket vermeleri alkışla karşılandı. Minik Taekwondocuların okudukları şiirler de geceye renk kattı. Tatamide başarılı oldukları kadar pistte de yerinde duramayan sporcular ve aileleri oynadıkları oyun ve danslarla geç saatlere kadar eğlendiler. Gecenin sonunda 2016 yılında daha da başarılı olacaklarını madalyalar ve kupalar kazanacaklarını belirterek geceyi sonlandırdılar.
"Yıllar geçtikçe başarı çıtası daha da yükselecek"
Gece hakkında görüşlerini aldığımız Milli Antrenör Yaşar Cihangir, gece hakkında şu görüşlere yer verdi; "Yorucu geçen bir yılın ardından sporcularım ve ailelerinin bir arada olması birbirleri ile tanışıp kaynaşması, ayrıca yoğun antrenman programı dersler ve kurslardan bunalan çocuklarımızın biraz olsun rahatlayabilmeleri için düzenlediğimiz geceye yoğun bir katılım oldu.
Her yıl düzenli olarak yaptığımız gecemizde bir araya gelerek 2016 yılının çalışmaları için moral depoladık 2016 yılında yoğun bir program bizi bekliyor."
"2016 yılında hepsinin yolu açık olsun"
"2015 yılı bizim açımızdan ve kırklareli Taekwondosu adına başarılı geçmiştir.
Katıldığımız turnuvalardan elde ettiğimiz başarılar ve kazandığımız madalyalar İlimizin adını başarılarıyla anılan bir konuma getirmiştir.
Kırklareli adı taekwondoda üst sıralarda yer almaktadır. Bu da özveriyle çalışan antrenörlerimizin, derslerden, sınavlardan, kurslardan arta kalan zamanlarda antrenmanlarını yapan sporcularımın, onları maddi ve manevi olarak destekleyen sporcu velilerimizin başarılarıdır.
Bu bağlamda onlara 2016 yılında da başarılar diliyorum. Çok çalışarak, çok emek vererek, birlik ve beraberliğimizi bozmadan önümüzdeki yıl da aynı başarıları ve hatta daha fazlasını ilimize kazandıracağız. Bu konuda sporcularıma güvenim tam."
"İlk hedefimiz topluma faydalı bireyler yetiştirmek"
"Taekwonda bizlerin ilk önceliği başarıdan, yetenekten de önce gelen şey topluma faydalı bireyler yetiştirmektir.
Şimdiye kadar hep bir şey söyledim; benim hedefim, amacım önce insan yetiştirmektir.
İlkelerimden taviz vermeden, belli disiplin kuralları içerisinde çalışmalarımıza devam edeceğim.
Kazandığımız bu başarılarda emeği olan herkese bir kez daha teşekkür ediyorum."
İşte Kırklareli'nin parlayan yüzü ve geleceğin YILDIZLARI taekwondocuların 2015 yılında elde ettikleri başarılar:
Yıl içerisinde Türkiye Şampiyonaları'nda derece yapan Sporcular
Nureda Kıymet Usta - Türkiye Şampiyonu
Hasan Arık - Türkiye Şampiyonu
Esranur Koca - Türkiye İkincisi
Seray Oğuz - Türkiye Üçüncüsü
Uluslararası derece yapan sporcular
Beyzanur Güngör - Avrupa Kulüpler ŞAMPİYONU
Seray Oğuz - Turkısh Open Şampiyonu, Avrupa Klüpler Üçüncüsü.

Yorum Yazın

Bu Habere Henüz Yorum Yapılmadı. İlk Sen Ol