Başarılı öğrencilerden Aşım’a ziyaret

Halkoyunları Düzenlemeli Dalda Türkiye ikincisi ve Taekwondo Türkiye Şampiyonası”nda Türkiye Üçüncüsü Olan Öğrencilerimiz İl Milli Eğitim Müdürümüz Murat Aşım’ı ziyaret etti.
05 Mayıs 2017 Cuma günü Anadolu Lisesi müdürü, beden eğitimi öğretmenleri, antrenör, halk oyunlarında ve taekwondoda dereceye giren öğrenciler İl Milli Eğitim Müdürü Murat Aşım’ı ziyaret etti.
Dereceye giren öğrencilerimizle sohbet eden İl Milli Eğitim Müdürü Murat Aşım, öğrencilerimizin yarışmalarda aldıkları dereceler ile hem kendilerinin hem okullarının hem de ilimizin başarılarına katkı sağladıklarını ifade etti. Okullarımızda akademik eğitimin yanı sıra sosyal ve kültürel faaliyetlere önem vermenin gerekliliğini vurguladı.
Ziyarette başarılarından dolayı öğrencilerimizi kutlayan İl Milli Eğitim Müdürü Murat Aşım öğrencilerimize başarılarının devamını dileyerek, sportif ve kültürel faaliyetleri çok önemsediklerini akademik başarının yanı sıra ilimize kazandırılan sportif ve kültürel faaliyetlerdeki derecelerin de kendilerini mutlu ettiğini dile getirdi.
Kocaeli Valiliği, İzmit Belediyesi, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü ve İl Mili Eğitim Müdürlüğünün ortaklığında düzenlenen Okul Sporları Halk Oyunları Gençler Türkiye Şampiyonası 29 Nisan 2017 Cumartesi günü yapıldı. ilgili şampiyonaya 24 ilden 31 takım ve 699 sporcu katıldı. Şampiyonada 93 idareci-çalıştırıcı, 70 müzisyen, 25 hakem ve 15 teknik personel de görev yaptı. Düzenlemeli dalda Türkiye finallerine kalan 11 ekibin arasından Kırklareli Anadolu Lisesi halkoyunları ekibi Türkiye ikincisi oldu.
İlimiz Anadolu Lisesi öğrencisi Seray Oğuz 12-14 Nisan 2017 tarihlerinde Adana’da yapılan “Genç Kızlar Taekwondo Türkiye Şampiyonası”nda 59 Kilo’da Türkiye üçüncüsü oldu.
İl Milli Eğitim Müdürümüz Murat AŞIM dereceye giren öğrencilerimizi tek tek tebrik ederek ödüllendirdi. (Kırklareli İl Milli Eğitim Müdürlüğü)

Yorum Yazın

Bu Habere Henüz Yorum Yapılmadı. İlk Sen Ol