“Başarı Onur Ödülü”nü alan tek belde belediyesi Kaynarca Belediyesi

Sosyal Demokrat Belediyeler Derneği (SODEM) tarafından bu yıl 2'incisi düzenlenen Yerel Yönetim Ödülleri sahiplerini buldu. İlimize bağlı Kaynarca beldesinin de ödüle layık olduğu törende Kaynarca Belediye Başkanı Serdar Türker ödülü CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun elinden aldı. Çok mutlu olduğunu ifade eden Başkan Serdar Türker, yıllardır süren yoğun çalışmalarının karşılığını onur ödülüne layık görülen tek belde belediyesi olarak aldıklarını ifade etti.

Çankaya Belediyesi Zübeyde Hanım Sosyal Tesisinde gerçekleşen törende; Tarım, Sanat Kültür, Sosyal Projeler, Tarih, Demokratik Katılım ve Yönetişim, Kentsel Gelişim, Çevre, Sağlık, Sokak Hayvanları, Turizm, Çocuk, Eğitim, Gençlik ve Spor, Özel Teşvik kategorilerinde başarılı bulunan CHP'li belediye başkanlarına ödülleri verildi.
“Sadece Beş Belediyeye verilen Onur Ödülü bizim için çok
anlamlı”
Duygu ve düşüncelerini anlatan Başkan Türker, “Değerli arkadaşlar, bugün Ankara’da düzenlenen Belediye Başkanları Toplantısı sonrası düzenlenen SODEM Ödül Töreninde, Sayın Genel Başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu’nun elinden Onur Ödülü aldık. Sadece Beş Belediyeye verilen Onur Ödülü bizim için çok anlamlı, Türkiye’de Belde Belediyesi olarak Onur Ödülü alan Tek Belde Belediyesi Kaynarca Belediyesi olmuştur” dedi.
“Bu ödül Kaynarca kalkına aittir”
Ödülü tek başına kazanmadığını belirten Türker, “Bizleri bu ödüle uygun gören Çok değerli SODEM ‘e, Sayın Seçici Kurul’a, Çankaya Belediyemize, ayrıca her zaman yanımızda olan değerli Kaynarca halkıma, belediyemizin çalışkan personeline, değerli meclis üyelerime çok teşekkür ediyorum. Bu ödül Kaynarca kalkına aittir. Bizler halkımız için ara vermeden çalışmaya devam edeceğiz” şeklinde konuştu.

Yorum Yazın

Bu Habere Henüz Yorum Yapılmadı. İlk Sen Ol