Banu Avar Babaeski’deydi

Gazeteci Banu Avar, 2 Aralık Cumartesi günü saat 14.30’da söyleşi ve imza günü etkinliği için Babaeski’deydi. Atatürkçü Düşünce Derneği Babaeski Şubesi’nin konuğu olarak ilçe halkıyla buluşan Banu Avar’ı çok sayıda hayranı takip etti.

Kendine has bir gazeteci-yazarlık tarzıyla dikkat çeken Banu Avar, Babaeski Belediyesi Tansa Salonunda hayranlarıyla buluştu. Banu Avar, yaklaşık 1,5 saat süren söyleşide; çalışmalarından satır başları paylaştı, toplumun atladığı noktaların altını çizdi, bilinmeyen gerçekleri paylaştı. Türkiye ve Dünya siyaseti hakkında paylaştığı bilgilerle dikkat geçen Banu Avar, son bölümde yaptığı soru cevap bölümüyle hayranlarıyla güzel sohbetler gerçekleştirdi. Söyleşi bölümünden sonra Banu Avar hayranları için Zemberek adlı son çalışmasını imzaladı. Özellikle küçük çocuklarla neşeli sohbetler gerçekleştiren Avar, mütevazi ve herkese eşit mesafede davranmasıyla gönülleri fethetti.
Organizasyona; Büyükmandıra Belediye Başkanı Sertaç Balyemez, CHP Babaeski İlçe Başkanı Erol Mutlu, Taşağıl Köyü Muhtarı Zafer Çevik,  Babaeski Bulgaristan Türkleri Kültür ve Dayanışma Derneği Başkanı Fatma Özcan, Hamidiye Mahalle Muhtarı İbrahim Demir, Gaziosmanpaşa Mahalle Muhtarı Cemal Dinçkol, Babaeski Ziraat Odası Başkanı Şahin Arslan, ADD Yönetim kurulu, civar yerleşim yerlerinden gelen vatandaşlar ve Babaeski Halkı katıldı. ADD Babaeski’nin genç üyeleri, Banu Avar’ın Babaeskililerle kusursuz bir şekilde buluşması için program boyunca emek harcadılar.
Babaeski’de keyifli geçen zaman geçirdiğini ifade eden Banu Avar; ‘’Çok yaşayın be ya... Canım Babaeski’de ADD konuğu olarak söyleştik, sımsıkı kucaklaştık... Binnur Güdücüler’e, ve ADD yönetimine, Babaeskili gençlere, Lüleburgaz, Çorlu, Edirne’den gelen dostlara, dernek başkanlarımıza, Kıbrıs gazilerimize, Emre kardeşime Şükran ve Eray evlatlarıma, en çok Banu Deniz’e ve o güzel bakışlı, güzel yürekli hemşerilerime canı gönülden teşekkür ediyor bir kez daha sevgilerimi iletiyorum. Acıları bal eylemişlikle geçti yıllar. Toparlanacağız!’’ sözlerini sosyal medya hesabından paylaştı.
Atatürkçü Düşünce Derneği Babaeski Şube Başkanı Binnur Güdücüler, değerli bir gazeteci yazar olan Banu Avar’ı Babaeski’de ağırlamanın memnuniyetini yaşadıklarını ifade etti. Güdücüler, başta davetlerini kırmayan Banu Avar’a ve ilgi gösteren Babaeski Halkına teşekkür etti.
Banu Avar’ın Babaeski Söyleşi-İmza Günü, çekilen toplu hatıra fotoğrafıyla sona erdi.

Yorum Yazın

Bu Habere Henüz Yorum Yapılmadı. İlk Sen Ol