“Balkanlar Ticaret” Beko mağazası törenle açıldı

Beko’nun “100 Kadın Bayi Projesi” kapsamında, Kırklareli’nde Asena Bağdan Ilık’ın önderliğinde “Balkanlar Ticaret” yeni konsept mağazasının açılışı dün törenle gerçekleştirildi.

Türkiye’nin önde gelen beyaz eşya markası Beko’nun “100 Kadın Bayi” projesi kapsamında Kırklareli Fevzi Çakmak Bulvarı, İş Bankası yanında ilimizin tanınmış simalarından Cengiz Bağdan’ın kızı Asena Bağdan Ilık’ın önderliğinde “Balkanlar Ticaret” yeni konsept mağazasının açılışı gerçekleştirildi. 
2 Haziran Perşembe günü (dün) saat 12.00’de gerçekleşen açılışa; Kırklareli Valisi Birol Ekici, Belediye Başkan Vekili Arda Kolcular, Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Soner Ilık, İYİ Parti Seçim İşleri Başkan Yardımcısı Kürşad Yamaner, Merkez İlöe Başkanı Nagihan Özçelik, BBP İl Başkanı Ercan Andaç ve partililer, SMMMO Başkanı Burhan Üstünkol ile çok sayıda davetli katılım gösterdi. 
Tüm katılımcıların ve alkışların eşliğinde kesilen kurdele ile “Balkanlar Ticaret” yeni konsept mağazasının resmi açılışı gerçekleşmiş oldu. Program davetlilerin mağazayı gezmesi ile sona erdi. (F.Kurtbayram)

Yorum Yazın

Bu Habere Henüz Yorum Yapılmadı. İlk Sen Ol