Balık Ayhan da geliyor

Kırklareli 21 - 22 - 23 Mayıs tarihlerinde yapılacak olan, MEB'nın, ilimize nazar boncuğu olarak  bu yıl ilk kez Kırklareli'den başlatılarak uygulamaya konulacak  olan, "Öğrenme şenlikleri"  gelecek ünlü isimler ile farkını ortaya koymaya hazırlanıyor.

Yıllardır öğretici hiçbir özelliği olmayan şenlik ve festivallerde tek taraflı bir doyum içerisinde olan Kırklarelili, Öğrenme şenlikleri ile birlikte eğitimin ve büyümenin farklı bir boyutuna tanıklık edecek.
Ama yalnız olmayacak; Beyazıt Öztürk, Cem Yılmaz, Ahmet Çakar, Kıraç, Fatih Terim, Kenan İmirzialioğlu gibi isimler ve 3 Büyük Futbol kulübümüzün futbolcuları bu yıl ilimizden başlatılacak olarak şenlikler kapsamında ilimize gelebilir.
Dün Kırklareli İl Milli Eğitim Müdürlüğüne gelen, özellikle  roman vatandaşların sembol ismi Balık Ayhan, yapılacak olan Öğrenme şenlikleri kapsamında, roman kültürünün anlatılacağı bir stant için başvuru yaptı. Edirne Roman Kültürünü Araştırma ve Geliştirme Derneği ve Trakya Roman Dernekleri Platformu Başkanı Erdinç Çekiç de Balık Ayhan'a eşlik etti.

Yorum Yazın

Bu Habere Henüz Yorum Yapılmadı. İlk Sen Ol