Bakkallar Odası Hikmet Ay’a emanet

Kırklareli Bakkal ve Perakende Esnaf Odası’nın Olağan Genel Kurulu, 13 Ocak Cumartesi günü Atatürk Kültür Merkezi Konferans Salonu’nda yapıldı. Genel kurulda Divan Başkanlığına Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Ali Fuat Şeker, Başkan Vekilliğine Kahveciler Odası Başkanı Şaban Doğan, Katip Üyeliklerine; Mecid Gürleyik, Şenol Alakaş ve Birol Kalay seçildi. Yapılan Seçimlerin ardından mevcut başkan olan Hikmet Ay, güven tazeleyerek yeniden başkanlık görevine seçildi.

Kırklareli Bakkal ve Perakende Esnaf Odası, 18.Olağan Genel Kurulu’nu geçtiğimiz Cumartesi günü yani 13 Ocak 2018 tarihinde gerçekleştirdi. Atatürk Kültür Merkezi Konferans Salonu’nda yapılan genel kurul saat 11:00’da başladı. Olağan Genel Kurul Toplantısı’nda öncelikle, Divan seçimi gerçekleştirildi.
Verilen önerge ve yapılan oylamanın ardından Divan Başkanlığına, Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Ali Fuat Şeker, Başkan Vekilliğine Kahveciler Odası Başkanı Şaban Doğan, Katip Üyeliklerine; Vecid Gürleyik, Şenol Alakaş ve Birol Kalay getirildi. Genel kurul toplantısı, Divan seçiminin ardından Saygı Duruşu ve ardından okunan İstiklal Marşı ile başladı.
Genel kurula katılanlar arasında; Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Ali Fuat Şeker, Esnaf Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Halil Kahraman, Kahveciler Esnaf Odası Başkanı Şaban Doğan, İYİ Parti Kırklareli Teşkilat mensupları, oda başkanları, oda üyeleri yer aldı.
Oda mensuplarından
anlamlı hareket
Genel kurul faaliyet raporunun okunması ile devam ederken faaliyet raporunun okunmasının ardından, Oda Başkanı Hikmet Ay tarafından odanın 4 yıllık gelir-gider tablosu okundu. Genel kurul gündemi, ihtiyaç sahibi öğrencilere maddi yardım sağlanması konusu görüşüldü. Oda mensupları bu konuda duyarlı davranarak oda bütçesinin el verdiği şekilde öğrencilere yardım etme kararı aldı.
Başarımız artarak
devam edecektir
Gündemin son maddesi olan seçim aşamasına geçildi. Seçimlere tek liste olarak giren mevcut başkan Hikmet Ay yeniden başkanlık görevine geldi. Seçimler sonrasında duygularını paylaşan Başkan Ay; ““Kırklareli Bakkal ve Perakende Odası üyelerimize öncelikle teşekkür ederim bizlere hep destek oldular ve olmaya devam ediyorlar. Faaliyet raporlarını okuduk gerçekten de üyelerimizle güzel işler başardık. İnşallah başarımız artarak devam edecektir. Ben buradan bana destek olan bütün Birlik Başkanımız Ali Fuat Şeker’e, desteklerini esirgemeyen oda başkanlarımıza ve oda mensubu arkadaşlarıma çok teşekkür ediyorum” dedi.
Odamıza yakışan bir genel
kurul oldu
Görevde olduğumuz 4 yıl boyunca oda mensubu arkadaşlarıma elimden gelen desteği vermeye çalıştım umarım kendilerine hak ettikleri yardımı ve hizmeti yapabilmişimdir. Gerçekten bize yakışan bir şekilde genel kurulumuzu gerçekleştirdiğimizi düşünüyorum. Bugün genel kurulumuza gelip desteğini esirgemeyen bütün kardeşlerime çok teşekkür ediyorum” diye konuştu.
Düşüncelerimizi
hayata geçirmenin gayreti
içerisindeyiz
Hedefleri hakkında konuşan Başkan Ay, “Öncelikle hedefimiz odamızı daha aktif ve başarılı bir hale getirmektir. İlçemizdeki diğer STK’lar ile sürekli istişare içerisinde olup, ortak projeler üretip,
esnafımıza ve şehrimize nasıl daha faydalı olabiliriz diye düşünerek bu düşüncelerimizi hayata geçirmenin gayreti içinde olacağız." ifadelerini kullandı.
Yönetim Kurulu Asil Üyeleri; Altan Sarıyalım, Kadir Ergeç, Özlem Karacagöz, Görkem İnhanlı, Sami Soysal, Mustafa Elitaş
Denetim Kurulu Asil Üyeleri; Mecid Gürleyik, Oğuz Yapıcı, İsmail Özmutap

Yorum Yazın

Bu Habere Henüz Yorum Yapılmadı. İlk Sen Ol