Bakan Soylu Kırklareli’nde

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, bir dizi ziyaret, açılış, miting ve buluşma için Kırklareli’ne geliyor. İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’nun Kırklareli Merkez’deki programı sabah 09.30’da başlayacak ve tüm gün sürecek. Bakan Soylu Kırklareli programında halka da hitap edeceği bir miting bulunuyor. Saat 17.00’daki miting İstasyon Caddesi Kafeler Sokağında yapılacak.

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu Kırklareli’ne geliyor. İlimiz programı sabah 09.30’da başlayacak Bakan Soylu ilk olarak 09.30’da muhtarlar ile kahvaltıda buluşacak. Halk Eğitim Merkezi’ndeki bu programı 11.30’daki Trafik Eğitim Parkı Açılışı izliyor. Bakan Soylu’nun bir sonraki durağı AK Parti Kırklareli İl Başkanlığı olacak. Saat 12.00’daki ziyaretin ardından Hızırbey Caminde Cuma namazı kılınacak. Bakan Soylu Kırklareli ziyaretinde AK Parti Hükümetinin Cumhur İttifakı ortağı Milliyetçi Hareket Partisi’nin Kırklareli İl Başkanlığını da ziyaret edecek. Saat 14.00’daki MHP ziyaretinin ardından 14.30’da Ülkü Ocakları, 16.00’da Umutlu Kadınlar Merkezi -Üreten Kadınlarla Buluşma etkinliği gerçekleştirilecek. Bakan Soylu Kırklareli’nde halka da kitap edecek. Bu kapsamda İstasyon Caddesi’nde Kafeler Sokağında saat 17.00’da bir miting yapacak. Bir saat sürecek miting programının ardından saat 18.00’da gençlerle Açık Basketbol Sahasında bir araya gelecek. STK’lar ile buluşması ise saat 20.00’da Polis Sosyal Tesisleri’nde yapılacak… (H.Murat Taner)

Yorum Yazın

Yapılan Yorumlar

  1. İçişleri Bakanı geçenlerde yüklü bir parti uyuşturucu yakalayan güvenlik güçlerini kutlayacak ve devamını getirmeleri üzere teşvik edecektir umarız kulaklarını çekecek değil ya