Bakan Müezzinoğlu Kırklareli'ndeydi

Sağlık Bakanı Dr. Mehmet Müezzinoğlu, 08 Ekim 2015 Perşembe günü Kırklareli'ne geldi. Lüleburgaz'da, AK Parti seçim bürosunu açan, daha sonra bir dizi ziyaret de gerçekleştiren Bakan Müezzinoğlu Kırklareli Merkez'de Vali esengül Civelek ile birlikte yapımı devam eden hastaneyi de yerinde inceledi…

Sağlık Bakanı Dr. Mehmet Müezzinoğlu 8 Ekim Perşembe günü ilk olarak Lüleburgaz'da bir dizi ziyaret gerçekleştirdi ve açılışlara katıldı. Partisinin seçim bürosunu hizmete sokan Bakan Müezzinoğlu'nun yanı sıra programa; AK Parti İl Başkanı Alper Çiler, Milletvekili adayları Selahattin Minsolmaz, Turhan Altıntel ve Aytoç Aksoy ile, il-ilçe başkanlıkları, yönetimleri, Kadın Kolları, Gençlik Kolları yönetimi, teşkilat mensupları ve çok sayıda partili katılım gösterdi.
Kırklareli Valisi Esengül Civelek'i de makamında ziyaret eden Sağlık Bakanı Dr. Mehmet Müezzinoğlu daha sonra Kırklareli Merkezde 250 yatak kapasiteli Kırklareli Devlet Hastanesi inşaatı ile 20 Üniteli Kırklareli Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi'nde inceleme ve ziyaretlerde bulundular.
Bakan Müezzinoğlu seçim bürosunun açılışından önce yaptığı konuşmasında şunları kaydetti;
"Çok değerli Lüleburgazlı hemşerilerim; ilk olarak sizlerle birarada olmaktan dolayı duyduğum mutluluğu ifade etmek istiyorum. Bu seçim büromuzun Lüleburgaz'ın geleceği adına 1 Kasım seçimlerinin demokrasimizin güçlenmesine, milli iradenin yükselmesine, vesile olmasına temenni ederek, sizleri saygıyla, sevgiyle selamlıyorum.
Öncelikle bu bölgenin bir insanı olarak siz değerli Lüleburgazlılarla birarada olmak benim için ayrı bir mutluluk. Geçtiğimiz dönem Edirne Milletvekili olarak, Tekirdağ'dan, Edirne'den ve Kırklareli'den hiç kopmadık, sizlerle birarada olduk. Bu dönemde Bursa Milletvekili olsak da aynı zamanda Trakya Milletvekili olarak hep sizlerle oldum, sizlerle olmaya da devam edeceğim. Trakya insanı ile birlikte olmak, Trakya insanının yarınlarına hizmet etmek benim için büyük sorumluluk.

Türkiye Cumhuriyeti Sağlık Bakanı olarak Trakya'da gerçekten çok önemli eserlerimiz oldu, olmaya da devam edecek. Kırklareli Devlet Hastanesi hızla devam ediyor. Kırklareli Ağız ve Diş Sağlığı Merkezimizin açılışını yapmıştık. Kırklareli'mizde mağduriyeti olan tek yer Lüleburgaz kaldı. İnşallah Lüleburgaz Devlet Hastanesi'nin ihalesini de 2 aya kadar tamamlıyoruz. Çok yakında Lüleburgazlı hemşerilerimizi 300 yataklı modern bir hastaneye kavuşturmuş olacağız.
Babaeski Hastanesini gördünüz. Gayet güzel bu hastaneyi biz yaptık. Gelecek yıl Kırklareli Devlet Hastanesi de hizmete girmiş olacak. İnşallah bu anlamda önümüzdeki dönem ülkemiz adına, Trakya'mız adına çok daha güzel, çok daha hayırlı olacak.
Fitne fesatı değil, ayrıştırmayı değil, bütünleştirmeyi hedefleyen bir anlayışla siyasetimizi de yapacağız. 1 Kasım seçimlerinde bu ülkenin gelişmesine, bu ülkenin büyümesine tuzak kuranlar yeniden bir daha mahcup olacaklardır. 7 Haziran'dan bu yana 13 yıldır alıştığımız tek başına iktidarda bir sendeleme olunca birlikte kaybettik, milletimiz kaybetti, Türkiye kaybetti.
Diğer siyasi partiler sorumluluktan kaçarak ve kendilerini merkeze alarak milleti suçladılar. Sorumluluktan kaçanlar bu ülkeye hizmet edemezler. Kavga eden, milleti suçlayan, bu ülkeyi muhasır medeniyetler seviyesine çıkarma derdi olmayan, yalnız sözde Atatürkçülerle bu ülke muhasır medeniyet seviyesine çıkamaz. Atatürk diyor ki; "Egemenlik kayıtsız şartsız milletindir, bu millete muhasır medeniyet seviyesinin üzerindeki yer yakışır." Onun için biz AK Parti olarak kurulduğumuz günden beri hep daha çok yatırım dedik, hep daha çok büyüme dedik, hep daha çok hizmet dedik. Bu millet Almanya'yı örnek alan bir millet değil, Almanya'nın yakaladığı başarıları yakalayan bir millet olacak dedik.
Bizim milletimizin bu kabiliyeti var. Bu birikimi var. Yeter ki, ona hizmet edenler, hizmet etme derdi taşısın. Onun için son derece modern hastanelerimiz oldu. Ambulans uçakları, ambulans helikopteri deyince Almanya'yı, İngiltere'yi örnek gösterenler artık Türkiye'yi de örnek gösteriyorlar.
Sağlıkta dünyayla yarışır hale geldik. Bunu çekemeyenler var. Çekemeyenler Türkiye'nin istikrarını bozmak istiyorlar. İstikrar bozulsun ki, ekonomimiz bozulsun. Ekonomi bozulsun ki, Türkiye kaybetsin. Türkiye büyümesin ki, dünyayla yarıştan kopsun.
Hayır, Türkiye büyüyecek. Türkiye dünyayla yarışacak. El ele, gönül gönüle vererek Atatürk'ün gösterdiği muhasır medeniyetler seviyesine çıkacağız, bunu hep birlikte başaracağız.
Bizim amacımız, birilerinin milletvekili olması, birilerinin bakan olması değildir. Bizim derdimiz, milletimizin yarınının bugünden daha iyi olmasıdır. 2002'den bu yana ülkemizin koşullarını her geçen gün nasıl daha iyiye taşıdıysak, bu noktayı yeterli bulmuyoruz. Gencinin de, yaşlısının da, üreticimizin de, çiftçimizin de hep yarınının bugünden iyi olması için uğraşıyoruz. Birileri bozmaya çalışıyor. Türkiye'nin geleceği ile oynamak istiyor. Ama biz milletimizle gönül birliği, el birliği yaparak, sandıklarımıza sahip çıkarak milletimizin iradesini meşru bir şekilde temsil ederek, inşallah milletimizin yarınlarını çok daha iyi yerlere taşıyacağız. Trakya'nın potansiyeli var. Edirne'nin, Kırklareli'nin ve Tekirdağ'ın farklı dinamikleri var. Sacayağı gibi hep birlikte bunu yukarı taşıyacağız. 1 Kasım seçimlerimizin ülkemiz adına, milletimiz adına Kırklareli, Lüleburgaz ve tüm Türkiye'miz adına hayırlı olmasını diliyorum."
Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu partisinin seçim bürosunun açılışını gerçekleştirdikten sonra Lüleburgaz İstanbul Caddesinde esnafı ziyaret etti. Sık sık vatandaşlarla sohbet eden Bakan Müezzinoğlu öğrencilerle de konuşarak onlara gelecek ile ilgili planlarını sordu. Bakan Müezzinoğlu Beşiktaş Kulübünün ürün satış tırını da ziyaret ettikten sonra bir tatlıcıya girerek burada partililere, basın mensuplarına ve vatandaşlara kendi elleriyle tatlı ikram etti.
Kırklareli Valisi Esengül Civelek'i de makamında ziyaret eden Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu Lüleburgaz programı kapsamında hastane ziyaretleri gerçekleştirdikten sonra, özel bir hastanenin açılışına da katıldı.
Ardından ise STK temsilcileri ile düzenlenen yemeğe katılan Müezzinoğlu, daha sonra ilçeden ayrıldı...

Yorum Yazın

Bu Habere Henüz Yorum Yapılmadı. İlk Sen Ol