Bahçeşehir Koleji Kırklareli’nde

2019-2020 Eğitim Öğretim yılında Kırklareli’nde faaliyet gösterecek olan Bahçeşehir Koleji Kırklareli Kampüsü’nün tanıtım toplantısı dün Lozengrad Hotel’de gerçekleştirildi.Tanıtım toplantısında açılış konuşmasını Bahçeşehir Koleji Genel Müdürü Özlem Dağ yaptı. Bahçeşehir Koleji’nin hedefinin Türkiye’nin her noktasına kaliteli eğitimi taşımak olduğunu belirten Dağ, konuşmasında şunları kaydetti;

“Bugün Kırklareli’nde olmak bizim için ayrıca bir heyecan vesilesi. Kurulduğumuz ilk günden bu yana her zaman hedefimiz, vizyonumuz Türkiye’nin her noktasına kaliteli eğitimi taşımak oldu. Bugün de bunun için buradayız. Şu an itibarıyla 120 okulumuz var. Eylül ayında yeni açılacak olan 10 okulumuzla beraber 130’u bulacağız. 100 binin üzerinde öğrencimiz 12 binin öğretmenimizle bunları yapmaya çalışıyoruz. Bu sayıları özellikle ifade etmek istiyorum. Açtığımız her kampüs bizim vizyonumuzda nitelikli ve kaliteli eğitimi öğrencilerle buluşturma noktasında çok önemli bir adım. Kırklareli’nde de çok donanımlı öğretmenlerimiz ile Bahçeşehir Koleji’nin kalitesini ve eğitim içeriğini buraya taşıyacağız.” Bahçeşehir Uğur Eğitim Kurumları Başkanı Enver Yücel ise; “Bugün Kırklareli’nde önemli bir haberi veriyoruz. Eğitimle dünyaya açılan bir pencereyi burada açıyoruz. Bizim tek yaptığımız iş eğitim. 40 yılı aşkın süredir bu kurumlara liderlik yapıyorum. Geldiğimiz bugünkü noktada Türkiye genelinde toplam 250’ye yakın kampüsümüz var. Hedefimiz dünyanın sayılı eğitim kurumlarından birisi olmak. Bunun için durmadan çalışıyoruz” diyerek kurumlarının misyonunu tarif etti. Bahçeşehir Koleji İcra Kurulu Başkanı Hüseyin Yücel de; “Kaliteli eğitimi Türkiye’nin olabildiğince her noktasına taşıma misyonumuz var. O yüzden şehir ayırt etmeksizin her yere gidiyoruz” tanımlamasıyla kaliteli eğitime verdikleri önemi vurguladı. Son olarak Kırklareli Valisi Osman Bilgin söz aldı. Vali Bilgin, burada yaptığı konuşmada dünyanın dönüşümünü iyi anlamak gerektiğini söyledi. Bahçeşehir Koleji'nin Kırklareli'nde açılacak olmasından dolayı mutlu olduklarını ifade eden Vali Osman Bilgin, Kırklareli'nin eğitim kenti olduğunu kaydetti. Türkiye'nin çok büyük bir ülke olduğunu vurgulayan Bilgin, "Bugün özel hastanesi olmayan nadir illerden biriyiz. Özel okulu olmayan nadir illerden biriydik, artık onu açıyoruz" dedi.
Özel hastane ve okulların önemine değinen Vali Bilgin, "Dünyanın dönüşümünü iyi anlamak gerekiyor. Dünyayı anlamanız içinde, dünyayı bilmeniz gerekiyor. Bunun içinde gezip görmeniz gerekiyor. Ben 57 ülke gezdim. Bu nedenle dünyayı iyi algılıyor ve biliyorum. Bahçeşehir Koleji'ni de bu açıdan çok önemsiyorum. Bahçeşehir Koleji’nin kentimize ciddi bir katkı sağlayacağını düşünüyorum" şeklinde konuştu.

Yorum Yazın

Bu Habere Henüz Yorum Yapılmadı. İlk Sen Ol