Bahar ve Gençlik Haftası briç turnuvası yapıldı

Kırklareli Belediyesi’nin  Bahar ve Gençlik Haftası etkinliklerinden 14. Açık İkili Briç Turnuvası yapıldı

Bahar ve Gençlik Haftası etkinlikleri kapsamında . Açık İkili Briç Turnuvası yapıldı. 27 Mayıs Pazar günü Kaya Palas Hotelde yapılan turnuvaya Kırklareli, Babaeski, Pınarhisar, Edirne, Tekirdağ, Çorlu, Çerkezköy ve Bulgaristan’dan gelen 80 sporcu katıldı. Büyük çekişme sonucunda ilk üçü Tekirdağ’ lı sporcular aldı
Dereceler şöyle paylaşıldı::
Genel 1:Mehmet Emin ÖZTAŞ-Musa KALINTAŞ (Tekirdağ)
Genel 2:Cemil KAZANCI-Celal ÇAKAR (Tekirdağ )
Genel 3 :Şenol ÖZCAN-Mevlüt Hakan AYYILDIZ (Tekirdağ )
Senyör 1: İrfan İLHAN-Behçet PERAN (Tekirdağ )
Karışık 1:Meral ERER –Gürdal HANCI (Çorlu )
Misafir 1: Seliatin SABAN-Georgı PETROV (Bulgaristan )
Kırklareli Belediyesi Meclis Üyesi Mustafa Özbay yaptığı kapanış konuşmasında “Akıl sporlarından Briç ülkemizde hızla yayılmakta ve şehrimizde de çok sevilmektedir.Bizde Belediyemiz olarak her spora olduğu gibi Brice de özel olarak önem vermekteyiz.
Bugün Trakyanın illerinden, ilçelerinden ve Bulgaristan’dan gelen sporcularımıza aynı zaman da bu kusursuz organizasyonu gerçekleştiren ve emeği geçen herkese çok teşekkür ederim” dedi.
Turnuva verilen kokteyl ile sona erdi.

Yorum Yazın

Yapılan Yorumlar

  1. her yaşın tek ortağı satranç 02 Haziran 2018 Cumartesi 17:14:18

    Bahar ve Gençlik Haftası etkinlikleri kapsamına 40'ını aşmışlar-emekliler iskambil 'akıl oyunu' briçin sokulması hiç de akıllı bir seçim olmasa gerek gençlik adına. Resimdeki kazanmış 'gençler' de (!) 35 ve üstüler gibiler. İleri yaş akıl oyunu briç gençler için daha cazip bulacakları pokere bridge olabilir bir diğer iskambil oyunu olan. Gerçekte 7'den 70'şe tüm gençliğin gerçek zihin açıcısı hayatı anlayıcısı ve ileriyi görme ve ona göre en göreli karar verebilme yetisi kazandıran spiritüel bir oyun "satranç" seçileydi tüm yaşların gençliği ve daim baharı adına bir akıl ve fikir sporu olarak.