Bağımsız Eğitim Sen’den gazetemize 21 Ekim ziyareti

Bağımsız Eğitim Sen İl Temsilcisi Hakan Tıraşçı ve ARGE Başkanı Mehmet Güleç Önadım Medya Grubunu ziyaret etti. 21 Ekim Dünya Gazeteciler Gününü de kutlayan misafirlerimiz plaket şeklinde hazırlanmış kıspeti Yazı İşleri Müdürü Ferdi Kurtbayram’a takdim etti.

Bağımsız Eğitim Sen Kırklareli İl Temsilcisi Hakan Tıraşçı ile sendikanın ARGE Başkanı Mehmet Güleç Önadım Medya Grubunu ziyaret etti. 21 Ekim Dünya Gazeteciler Günü sebebiyle bu anlamlı ziyareti gerçekleştiren sendika yetkilileri, Önadım Gazetesi Sorumlu Yazı İşleri Müdürü Ferdi Kurtbayram’a bir hediye takdim etti.
Sendika yetkilileri yaptıkları açıklamalarda basının önemine değinerek, Bağımsız Eğitim Sen’in basın açıklamalarının kamuoyuna ulaştırılmasında katkıları olan Önadım Medya Grubu yayınlarına ayrı ayrı teşekkür ettiler. Tıraşçı ve Güleç açıklamalarında; “Basını çok önemsiyoruz. Sorunlarımızın, taleplerimizin, isteklerimizin kamuoyu tarafından bilinmesi anlamında özellikle yerel basının çok büyük bir yeri var. Bu anlamda Önadım Medya Grubu’na özellikle teşekkür ediyor, çalışmalarında başarılar diliyor, tüm basın emekçilerimizin 21 Ekim Dünya Gazeteciler Gününü kutluyoruz” dediler.

Yorum Yazın

Bu Habere Henüz Yorum Yapılmadı. İlk Sen Ol