“Bademlik Mahallesi’ne 4 Hekimli Aile Sağlığı Merkezi, 112 Acil Sağlık Hizmetleri İstasyonu ve aşı deposu”

Kırklareli Valisi Osman Bilgin, ilimiz Merkez Bademlik Mahallesi’nde yapımına başlanan 4 Hekimli Aile Sağlığı Merkezi, 112 Acil Sağlık Hizmetleri İstasyonu ve aşı deposunda çalışmaların hızla devam    ettiğini duyurdu. Vali Bilgin, projelerin süratle tamamlanarak en kısa zamanda vatandaşların hizmetine  sunulacağını kaydetti. 

Kırklareli Valisi Osman Bilgin, ülkemizde olduğu gibi ilimizde de sağlığa yapılan yatırımların artarak devam ettiğini ifade etti. Vali Osman Bilgin, ilimizde ve ilçelerimizde başta hastaneler olmak üzere ASM, 112 Acil Sağlık hizmetleri İstasyonları gibi birçok sağlık kurumunun tamamlandığını veya tamamlanmak üzere olduğunu vurguladı. Vali Bilgin yapılan yatırımlar ile kamuoyuna yaptığı bilgilendirmesinde, “Kırklareli Merkez Bademlik mahallesinde vatandaşlarımıza sağlık hizmeti sunulması amacıyla 4 hekimli Aile Sağlığı Merkezi, 112 Acil Sağlık Hizmetleri İstasyonu ve aşı deposunun için ihale aşamasının tamamlanarak temeli atıldı.
Ülkemizde olduğu gibi ilimizde de sağlığa yapılan yatırımların artarak devam ediyor. İlimizde ve ilçelerimizde başta Hastaneler olmak üzere ASM, 112 Acil Sağlık hizmetleri İstasyonları gibi birçok sağlık kurumunun tamamlandı veya tamamlanmak üzere. Kırklareli Merkez Bademlik mahallemizde temeli atılan ilk basamak sağlık kurumu olarak hizmet verecek 4 hekimli Aile Sağlığı Merkezi ile 112 Acil Sağlık Hizmetleri İstasyonu ve Aşı Deposu’nun mümkün olan en kısa sürede tamamlanarak vatandaşlarımızın hizmetine sunulacak. Başta Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan olmak üzere, Sağlık Bakanı Dr. Fahrettin Koca’ya, Milletvekili Selahattin Minsolmaz’a, emeği ve katkısı olanlara şükranlarımı sunuyorum. “ ifadelerine yer verdi.

Yorum Yazın

Bu Habere Henüz Yorum Yapılmadı. İlk Sen Ol