Babalar Gününde Şehit Babaları ile Buluştular

Geçtiğimiz Pazar günü kutlanan Babalar Günü kapsamında Kırklareli Valisi Birol Ekici eşi Prof.Dr. Filiz Ekici ile birlikte şehit babaları ve ailelerini Vali Konağında konut etti. Buradaki programın ardından Huzurevi ziyaret edildi.

Kırklareli Valisi Birol Ekici ile Eşi Prof.Dr. Filiz Ekici, Babalar Gününde şehit aileleri ile Vali Konağında bir araya geldiler. Vali Birol Ekici ile Eşi Prof.Dr. Filiz Ekici’nin ev sahipliğinde düzenlenen etkinliğe, AK Parti Kırklareli Milletvekili Selahattin Minsolmaz, CHP Kırklareli Milletvekilleri Vecdi Gündoğdu ve Türabi Kayan, 55.Mekanize Piyade Tugay Komutanı P.Alb. Tahir Savran, 65. Mekanize Tugay Komutanı Tuğg. Mehmet Kurugül, 1. Zırhlı Tugay Komutanı Tuğg. Erdin Kaya, Kırklareli Belediye Başkanı, Cumhuriyet Başsavcısı Hazım Aslancı, Adalet Komisyonu Başkanı Hüseyin Gedik, Kırklareli Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Bülent Şengörür, Vali Yardımcısı Mehmet Faruk Saygın, İl Jandarma Komutanı J. Kd. Alb. Uğur Özmen, İl Emniyet Müdürü Seçkin Çengeloğlu, İl Genel Meclisi Başkanı Aydın Karakoç, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Bilal Kuşoğlu, Şehit ve Gaziler Dernek Başkanı Yakup Yürükçü ile birlikte şehitlerin emaneti aileleri katıldı. 
Vali Birol Ekici, Eşi Prof.Dr. Filiz Ekici, il protokolü ile birlikte şehitlerin babaları ve aileleriyle yakından ilgilendi. Babalar Günü vesilesiyle başta evlatlarını vatan uğruna şehit veren şehit babaları olmak üzere tüm babaların Babalar Gününü kutladılar. Şehit aileleri ile hasbihal ederek, hayır dualarını aldılar.
Vali Konağında şehit babaları onuruna düzenlenen etkinliğin ardından Babalar Gününde Kırklareli Huzurevinde kalan yaşlılar ziyaret edilerek Babalar Günü kutlandı. (H.Murat Taner)

Yorum Yazın

Bu Habere Henüz Yorum Yapılmadı. İlk Sen Ol