Babaeskili Hayırseverden öğrencilere elma ikramı

Babaeski’nin Yenimahalle köyünden bir hayırsever anlamlı bir harekete imza atarak Trakya Üniversitesi öğrencilerine yaklaşık 10 bin adet elma bağışı yaptı. Elmaların dağıtıldığı kese kağıtlarında paylaşımın önemi ile ilgili sözler yazıldı.

Babaeski’nin Yenimahalle köyünden bir hayırsever, Trakya Üniversitesi öğrencileri için yaklaşık 10 bin adet elma bağışında bulundu. Bağışlanan elmalar, Trakya Üniversitesi Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığı çalışanlarının desteğiyle, geri dönüşümlü kese kağıtlarında üniversite öğrencilerine dağıtıldı.
Paketlerde elmalarla birlikte, “Eğer tadını bilirseniz, ekmeği paylaşmak ekmekten daha lezzetlidir.”, “Paylaştığın senindir, biriktirdiğin değil.”, “Kalbinizle yaptığınız her şey size geri dönecektir.” gibi özlü sözlerle birlikte, “Babaeski’nin Yenimahalle Köyü’nden hayırsever bağışçımıza, paylaşımı için teşekkürlerimizi sunarız. Trakya Üniversitesi Rektörlüğü” şeklindeki mesajlar yer aldı.
“Paylaştıkça sevgimiz çoğalır,
birbirimize olan güven ve
inancımız artar”
Konuyla ilgili bir açıklama yapan Trakya Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Erhan Tabakoğlu, “Bizim kültürümüzde, insanlar arasındaki sevgiyi, muhabbeti, dayanışmayı artıran en güzel vasıflardan biri paylaşmaktır. Paylaştıkça sevgimiz çoğalır, birbirimize olan güven ve inancımız artar” dedi.
“Bu davranışın, başka
hayırseverlere de örnek olmasını diliyoruz”
Bu gibi davranışların bütün hayırseverlere örnek olması gerektiğini belirten Rektör Tabakoğlu, “Trakya Üniversitesi olarak her fırsatta öğrencilerimize bu bilinci aşılarken, aynı felsefeyle öğrencilerimizi çeşitli burs imkânlarıyla desteklemeye gayret ediyoruz. Konu ne olursa olsun, hayırsever hemşehrilerimizin desteğini almak üniversitemiz için çok değerli. Bu düşüncelerle, adının açıklanmasını istemeyen, Babaeski’nin Yenimahalle Köyü’ndeki hayırsever bağışçımıza, hem üniversitemiz hem de öğrencilerimiz adına sonsuz teşekkürlerimizi sunuyoruz.
Bu davranışın, başka hayırseverlere de örnek olmasını diliyoruz” ifadelerini kullandı.

Yorum Yazın

Bu Habere Henüz Yorum Yapılmadı. İlk Sen Ol