Babaeski’de iftar vakti

Babaeski Kaymakamlığı tarafından şehit ve gazi aileleri ile gönül aileleri ve dezavantajlı bireyler, muhtarlar, sivil toplum kuruluşlarının temsilcilerine iftar verildi. Programa Vali Osman Bilgin ve eşi İlknur Bilgin’in yanı sıra AK Parti Kırklareli Milletvekili Selahattin Minsolmaz da katıldı.

Kırklareli Valisi Osman Bilgin, eşi İlknur Bilgin ile birlikte Kırklareli Valiliği himayelerinde Babaeski Kaymakamlığı tarafından, şehit aileleri ve gaziler onuruna düzenlenen iftar programına katıldı. İftar programına Bilgin çiftinin yanı sıra AK Parti Kırklareli Milletvekili Selahattin Minsolmaz ile il protokolü, şehit ve gazi aileleri, gönül aileleri ve dezavantajlı bireyler, muhtarlar, sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri katıldı.
Vali Osman Bilgin, eşi İlknur Bilgin ile birlikte düzenlenen iftar programında şehit ve gazi aileleri ile tek tek ilgilenerek, sohbet etti. İftar sofrasında birlik ve beraberlik içerisinde dualar ile oruçlar açıldı.
Vali Bilgin konuşmasında, “Yüce Allah bu iftar sofrasında şanlı Bayrağımız altında, hür ve bağımsız bir şekilde, Bayrağımızı indirtmeyen ve ezanları dindirtmeyen aziz şehitlerimize ve ebediyete irtihal eden gazilerimize rahmet eylesin, ruhları şad olsun. Aziz şehitlerimizin bizlere en değerli emanetleri şehit ailelerimize ve kahraman gazilerimize sağlık, mutluluk ve hayırlı ömürler dilerim” dedi. (F.Kurtbayram)

Yorum Yazın

Bu Habere Henüz Yorum Yapılmadı. İlk Sen Ol