Babaeski’de CHP Erol Mutlu ile devam dedi

Cumhuriyet Halk Partisi İlçe Kongreleri 5 Ocak Pazar düzenlenen Babaeski İlçe Kongresi ile devam etti. Mevcut Başkan Erol Mutlu ve Zafer Çevik arasında geçen seçimlerde ilçe teşkilatı Erol Mutlu ile devam dedi. Aralık 2019’da başlayan seçimlerde artık sona doğru yaklaşılırken; 11 Ocak’ta Kofçaz ve son olarakta 26 Ocak’ta Merkez ilçe seçimleri gerçekleştirilecek.

Cumhuriyet Halk Partisi'nde kongre süreci mahalle delege seçim süreci ile başlamıştı. İlçelerde bulunan mahallelerin delegelerinin belirlenmesinin ardından sırasıyla ilçe kongreleri, il kongresi ve son olarak da 37.Olağan Kurultay gerçekleşecek.
CHP, Babaeski’de seçim heyecanı yaşadı. 2 aday arasında gerçekleşen yarışta Mevcut olarak da başkanlık görevini yürüten Erol Mutlu, Zafer Çevik’i geride bırakarak ipi göğüsleyen isim oldu. Oldukça yoğun katılım ile ve parti protokolünün de akın ettiği seçimlere; Kırklareli Milletvekilleri Vecdi Gündoğdu ve Turabi Kayan’ın yanı sıra ilçe ve belde belediye başkanları katılım sağladı.
“Kazanan Babaeski,
kazanan CHP oldu”
Seçim hakkında açıklama yapan CHP İl Başkanı Tayfun Okan Çobancık, “CHP Babaeski İlçe Kongresinde, İlçe Başkanlığına tekrar seçilen Erol Mutlu ve yönetimini tebrik ediyor , başarılar diliyorum. Zafer Çevik ve yönetimini ise centilmence mücadeleleri için tebrik ediyorum. Kazanan Babaeski, kazanan CHP oldu” dedi.
İlçelerde kongrelerinde şimdiye kadar; Pınarhisar, Vize, Demirköy, Pehlivanköy, Babaeski, Lüleburgaz kongreleri düzenlenirken geriye Kofçaz ve Merkez kaldı. Kofçaz ilçesinde kongre 11 Ocak’ta, Merkez’de ise 26 Ocak’ta gerçekleşecek.

Yorum Yazın

Bu Habere Henüz Yorum Yapılmadı. İlk Sen Ol