Babaeski’de Bal Hasadı Heyecanı

Tarım ve Orman Bakanlığı tarafından hayata geçirilen Genç Çiftçi destekleri çerçevesinde destek alan Babaeski ilçesi Katranca Köyünden Çiğdem Sarı'nın Bal Hasadı gerçekleştirildi. Sarı’ya hayırlı olsun dilekleri iletilirken, hayvancılık ve ormanının geleceğine verdiği ve vereceği katkılardan dolayı kendisine teşekkür edildi.

Genç Çiftçi Destekleri kapsamında arıcılık projesinden faydalanarak üretim yapan çiftçi Çiğdem Sarı bal hasadını gerçekleştirdi.
“Üreticimize bol ve bereketli bir hasat dönemi geçmesini
dileğinde ve hayırlı kazançları olması temennisinde bulunduk”
Konuya ilişkin yapılan açıklamada; “Babaeski İlçesi Katranca Köyünden Genç Çiftçi Desteği kapsamında arıcılık projesinden faydalanan Çiğdem SARI'nın Bal Hasadına katıldık. Üreticimize bol ve bereketli bir hasat dönemi geçmesini dileğinde ve hayırlı kazançları olması temennisinde bulunduk. III. Tarım Orman Şûrası Kapsamında üreticimizin fikirleri ve düşüncelerini açıkça ifade edebileceğiniz bir paylaşım alanı sunulduğu üreticimize anlattık. Bu kapsamda Türk tarım, hayvancılık ve ormanının geleceğine ilişkin ilham verici katkıları için kendisine teşekkür edildi” ifadeleri kullanıldı.

Yorum Yazın

Bu Habere Henüz Yorum Yapılmadı. İlk Sen Ol