Babaeski’de 1. Basketbol Şenliği sona erdi

Babaeski Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğü organizasyonuyla düzenlenen 1. Babaeski Basketbol Şenliği sona erdi. Kırklareli, Edirne, Tekirdağ, ve İstanbul takımlarının bir araya geldiği şenlikte tüm takımlar kupa aldı. 

Kırklar Haber
Babaeski Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğü organizesinde Babaeski Spor Salonu’nda “1. Babaeski Basketbol Şenliği” gerçekleştirildi. 02 Haziran 2018 Cumartesi günü saat 09.00’da başlayan şenlik 17.30’da sona erdi.
Düzenlenen Basketbol Şenliğine Kırklareli, Edirne, Tekirdağ, ve İstanbul illerini temsil eden Babaeskispor, Edirne DSİ, İstanbul Olimpik Basketbol, Suadiye Basketbol, İstanbulspor ve Saray Belediyespor takımları katıldı. U-11, U-12 ve U-13 kategorilerinde mücadele eden takımların maçları büyük mücadeleye sahne oldu. Yarışmanın ardından Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğüne ait spor salonunda protokolün katılımıyla ödül töreni gerçekleştirildi.
Ödül töreninde Basketbol Şenliğine katılan tüm takımlara kupa verildi. Ödülleri Babaeski Kaymakamı Hakan Özarslan, Belediye Başkan Yardımcısı Fatih Erdem, Gençlik Hizmetleri ve İlçe Spor Müdürü Erhan Öztürk, Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Müdürü Şafak Memi, Belediye Meclis Üyesi Ş. Özlem Tosunlu, Basketbol İl Temsilcisi Enis Gürel verdi.
Ödül töreninin ardından Babaeski Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Erhan Öztürk, yaptığı açıklamada; “Belediyemizin katkılarıyla Müdürlüğümüz tarafından organize edilen ve basketbol takımı sporcularımızın ailelerinin de destekleri ve büyük özverileriyle 1. Babaeski Basketbol Şenliğimizi Müdürlüğümüz Spor Salonu’nda gerçekleştirdik. İstanbul, Edirne, Tekirdağ ve İstanbul illerinde katılan takımların yer aldığı güzel bir organizasyon oldu. U-11, U-12 ve U-13 kategorilerinde çok çekişmeli ve çok güzel maçlar izledik. Babaeski basketbol takımımız yeni kurulan bir takım ve çocuklarımız birbirleriyle oynama alışkanlığı edindikçe daha iyi olacaklar ve İlçemizi en iyi şekilde turnuvalarda temsil edecekler bu açıdan ilçemizde organize ettiğimiz bu etkinlikler takımlarımız için çok önemli.
Çocuklarımızı spor yaparken görmek onları izlemek kadar büyük keyif aldığım hayatta başka bir şey yok. Onların evde, kafelerde oturmayıp spor salonlarında olması, ellerine tablet değil de top almaları kadar güzel bir şey yok ve biz Babaeski’de bunu başarmaya çalışıyoruz ve inşallah da başaracağız. İlçemizde gerçekleştirdiğimiz spor şenlikleriyle hem çocuklarımıza sporu sevdirmeye, özendirmeye hem de yarışma tecrübelerini arttırarak sporsal başarılarımızı arttırmaya çalışıyoruz. Geçen sene de yaklaşık 250 sporcumuzun katılımlarıyla Taekwondo Şenliğimiz olmuştu ve çok güzel bir organizasyon gerçekleştirmiştik.
Şenliğimizde desteğini esirgemeyen ve her etkinliğimize katılan sporu çok seven değerli Kaymakamımız Hakan Özarslan’a, katkılarından dolayı Belediye Başkanımız Abdullah Hacı’ya, şenliğimize katılan tüm takımların antrenör ve sporcularına çok teşekkür ediyorum. Babaeskispor Basketbol Takımı sporcu ailelerini birlik ve beraberlikleri, şenliğimizde gösterdikleri gayretleri ve katkılarından dolayı onlara da çok teşekkür ediyorum” dedi.

Yorum Yazın

Bu Habere Henüz Yorum Yapılmadı. İlk Sen Ol