Babaeski Halk Eğitim Merkezi laboratuarları eğitime hazır

Babaeski Halk Eğitim Merkezi tarafından uygulanan "Kadınlarımız Gelişiyor Geliştikçe Babaeski Kazanıyor" proje faaliyetleri kapsamında Yabancı Dil ve Bilgisayar Laboratuarı kullanıma hazır hale geldi.

Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü tarafından yapılan satın alım ile modern ekipmanlar, teknolojik araçlar ile donatılan laboratuarlarda 40 bayan eğitim alacak. Babaeski Halk Eğitim Merkezi Müdürü Ercan Oraltay; "Projemiz ile ilçemize modern iki adet laboratuar kazandırdık" diyerek proje faaliyetleri hakkında şunları söyledi;
"Temmuz ayında ilçemizde uygulanmaya başlanan Kadınlarımız Gelişiyor Geliştikçe Babaeski Kazanıyor projemizin 4. Ayına gelmiş bulunmaktayız. Projemiz faaliyetleri içersinde öncelikle olarak bünyemizde bulunan iki eğitim salonunun tadilatlarını yaptırdık. Daha sonra tabi olduğumuz satın alam kriterlerine göre Yabancı dil ve Bilgisayar Laboratuarı için ihtiyaç duyulan ekipmanları yüklenici firmalardan temin ettik. Bu hafta itibarı ile eğitimlerimize başlayacağız. Kursiyerlerimizin kayıtlarını yaptık. Kayıtlar için hem Radyoda hem de belediye ilan birimine ilanlar verdik. Kursiyerlerimize son teknolojik ekipmanlar ile eğitim vereceğiz.
Eğitimde teknolojin kullanılması hem kursiyerlerimizin çok daha kolay öğrenmesini sağlamakta hem de eğitmenlerimize öğretim sürecinde kolaylık sağlamaktadır. Proje faaliyetlerimiz hakkında kamuoyunu bilgilendirmeye devam edeceğiz."

Yorum Yazın

Bu Habere Henüz Yorum Yapılmadı. İlk Sen Ol