BÜYÜKKARIŞTIRAN, İLÇE OLMAK İÇİN PROJELER ÜRETİYOR

BÜYÜKKARIŞTIRAN SPOR KOMPLEKSİ
"Büyükkarıştıran Spor Kompleksi, Büyükkarıştıran kasabası Yıldırım Mahallesinde yer alan ve imar planında spor tesisi olarak bulunan 4165 Nolu parselde toplam 40.000 m2 alan üzerine yapılmaktadır. Proje içerisinde çim futbol sahası ve tribünü önemli yer kaplamaktadır. Yürüyüş parkurları, egzersiz aletleri alanı, basketbol, futbol ve dinlenme alanlarının yapımı da bu proje içerisinde yer almaktadır.
Yapımı tamamlanan çim futbol sahası, profesyonel ve amatör futbol müsabakaları için son derece uygundur. 872 kişi kapasiteli tribün yapımı tamamlanmış, içerisinde soyunma odaları duş odaları ve lavabolar bulunmaktadır. Bununla birlikte iki adet mini çim sahanın da yapımı bitmiştir.
Spor Kompleksi Projemizin, çevre düzenlemesi ve diğer alanların yapımı devam etmekte olup yakın zamanda kullanıma açılacaktır." Spor Kompleksini gezdim. Çok beğendim. Belediye Başkanı Lütfü Karaman Beldeyi ilçe yapmak için çok çalışmaktadır. Kendisine başarılar dilerim. Gençler sporla, büyüklere saygıyla, millete hizmetle uğraşıp yarınlarını güzelleştirsinler.
KÜÇÜK SANAYİ SİTESİ DÜKKÂNLARI
"Küçük Sanayi Sitesi, Büyükkarıştıran Belediyesi Muratlı kavşağı bölgesinde D-100 karayolu cepheli 30000 m2 alana sahip bir projedir. 50 m2 lik 24 dükkân, 100 m2lik 116 dükkân ve 400 m2 lk 2 dükkân toplam 142 adet dükkânı yapımı tamamlanmıştır.
Ayrıca sanayi sitesi projesi içerisinde sosyal ihtiyaç alanı, su deposu, idari bina ve camii bulunmaktadır. (Henüz yapılmamıştır)"
Kalkınma projeleri hayata geçirildiğinde her şey daha güzel olacaktır. Kalkınan, kardeşçe yaşayan yerlerde hayat vardır. İnsanlık mutluluğu dostlukta, dayanışmada bulmuştur. Uzun savaşlardan sonra kurulan Türkiye Cumhuriyeti yeniliklere reformlarla uygar bir devletin temelini atmıştır. Atatürk büyük bir devlet adamıydı. Geri kalmış yanmış, yıkılmış bir ülkenin kalkınmasına kendisini adamıştır.
Gerçekçi, barış içinde kalkınmayı hedefliyordu. Yurdunu dış düşmandan temizlemişti. İç isyanları bastırmıştı. Son muhteşem Makedonyalıydı. Trakya ve Anadolu’nun kalkınması için atılan her güzel adım bizi mutlu eder. Büyükkarıştıran’da yediveren gülleri, mevsimlik menekşeler, petonyalar ekilir. E5 Karayolunu kırmızı güller güzelleştirir.
Büyükkarıştıran Belediyesi’nde Ziraat Mühendisi RUKİYE SÖNMEZ: “Selanik göçmeniyiz. Yediveren gülü, Meylant güllerini ekiyoruz. Çiçekler insana hayat verir. Çevreyi güzelleştirmek isteyen bir belediye başkanımız var.” dedi. Büyükkarıştıran Ziraat Bankası Md. TURGUT BALCI: “ Malatyalı’yım. Ankara’da doğdum. Trakya’yı seviyorum. Büyükkarıştıran’da olmaktan mutluyum. Büyükkarıştıran ilçe olmayı çoktan haketmiş bir beldedir” dedi.
Gizem Kasabın sucuğu, eti nefistir. Necmi Karaman insana değer veren neşeli arkadaşımızdır. Sevginin ışığında yürümek zor olsada Hayat Güzeldir..

Yorum Yazın

Yapılan Yorumlar

  1. Büyükkarıştıran Trakya'nın göz bebeğidir. Hızlı tren olursa eğer çok daha ileriye taşıyacaktır.