BBP’den ziyaretler

Büyük Birlik Partisi (BBP) Kırklareli İl Başkanlığı Kırklareli Merkez’de esnaf, kamu kurum ve kuruluşları ile sivil toplum örgütlerini ziyaret etti.
BBP Kırklareli İl Başkanı Ercan Andaç ve partililer Kırklareli Merkez’de çeşitli ziyaretlerde bulundular. Ziyaret programına Kırklareli Spor Kulübü Başkanımız Volkan Can ile başlayan partililer Can ile Sporcu Evinde görüştüler. Partililerin sonraki durağı yakın zamanda yeniden güven tazeleyen Kırklareli Esnaf Kredi ve Kefaret Kooperatifi Başkanı Halil Kahraman oldu. İl Başkanı Ercan Andaç ve İlçe Yönetim Kurulu Üyeleri Kahraman’ı ziyaret ederek kendisini tebrik etti. 
BBP heyeti daha sonra Kırklareli Yeni Sanayi Sitesine geçerek Başkan Ufuk Topuz’u makamında ziyaret etti. Topuz’un yeni yaşını da kutlayarak Topuz’a ailesi ve sevdikleriyle birlikte sağlıklı ve mutlu bir ömür temennisinde bulunuldu.
Büyük Birlik Partisi Kırklareli İl Başkanı Ercan Andaç’ın önderliğinde partililer daha sonra Kırklareli İl Emniyet Müdürü Seçkin Çengeloğlu’nu makamında ziyaret etti. Sohbet havasında gerçekleşen ziyarette Çengeloğlu ve Kırklareli Emniyetine görevlerinde başarı dilekleri iletildi.
BBP’lilerin sonraki durağı Kırklareli İl Sağlık Müdürlüğü oldu. Burada Kırklareli İl Sağlık Müdürü Çiğdem Cerit makamında ziyaret edildi. Partililer burada sağlık alanında son dönemde Kırklareli olarak yakalanan başarı için Cerit’e teşekkürlerini sundular. (N.Şensöz)

Yorum Yazın

Bu Habere Henüz Yorum Yapılmadı. İlk Sen Ol