BBP’den esnaf ziyareti

Büyük Birlik Partisi Kırklareli İl Başkanlığı esnaf ziyaretleri  kapsamında Karaumur Caddesi Esnafını ziyaret ederek, “hayırlı işler” dileklerini sundu.

Büyük Birlik Partisi Kırklareli İl Başkanlığı yeni oluşturulan yönetimi ile birlikte geçtiğimiz günlerde esnaf ziyareti gerçekleştirdi. İl Başkanı Ercan Andaç önderliğinde Karaumur Caddesi esnafını ziyaret eden, onların dertlerini dinleyen, kendilerine “hayırlı işler” dileklerini sunan partililer, halkın içinde, vatandaşın nabzını tutmak adına bu tarz ziyaretlerin devam edeceğini de vurguladılar. “Bildiğiniz gibi geçtiğimiz günlerde 33 vatan evladımızı şehit verdik. Tüm ülkemizin başı sağolsun, vatanımız sağolsun diyoruz. Allah bir daha böyle acılar yaşatmasın” diyerek sözlerine başlayan Andaç şunları kaydetti; “BBP Kırklareli İl Başkanlığı olarak 28 Ocak 2020 tarihinden itibaren resmi hüviyet kazanan İl Yönetim Kurulu üyelerimiz ile ilimiz dahilinde Tüm İlçe, Belde, Mahalle ve Köylerimizde teşkilatlanma çalışmalarımızı yaparak faaliyetlerimizi yürütmeye başladık.
Bu kapsamda şehrimiz ekonomisinin bel kemiği olan esnafımıza ziyaretlerimiz kapsamında, ilimiz Karaumur Caddesindeki dükkan sahiplerinin misafiri olduk. Sağolsunlar bizleri çok içten karşıladılar. Kendilerine sevgi ve saygılarımızı sunuyoruz.”

Yorum Yazın

Bu Habere Henüz Yorum Yapılmadı. İlk Sen Ol