BBP’den Esnaf Ziyareti

Büyük Birlik Partisi (BBP) Kırklar-eli teşkilatı, ilimizde esnaf ziyaretleri gerçekleştirmeye devam ediyor. Esnafların yanında olmaya sürdüreceklerini kaydeden İl Başkanı Ercan Andaç, “Büyük Birlik Bü-yük Aile” olarak yolumuza 28 yıldır olduğu gibi devam ediyoruz. Dün vardık, bugün varız, yarın da olmaya de-vam edeceğiz” dedi.

BBP Kırklareli teşkilatı tarafından ilimizde bulunan esnaflara ziyaretlerde bulunuyor. Bu kapsamda İl Başkanı Ercan Andaç ve parti üyeleri esnafların dertleri ve sıkıntılarını dinlediler.
“Dün vardık, bugün varız, yarın da olmaya
devam edeceğiz”
Ziyaretler hakkında konuşan İl Başkanı Andaç; “Bölgemizin Sevilen Değerli İş adamlarından Dona Ayakkabıcılık’ın işletmecisi kıymetli abimiz Hasan Doğru’yu fabrika binasında ziyaret ettik. Bölgemize yapmış olduğu yatırım, sağladığı istihdam ve ihracat yaparak ülkemize kazandırmış olduğu döviz girdisi nedeniyle kendisine teşekkürlerimizi sunarız. Rahmetli Şehit Liderimizin yolunda “Büyük Birlik Büyük Aile” olarak yolumuza 28 yıldır olduğu gibi devam ediyoruz. Dün vardık, bugün varız, yarın da olmaya devam edeceğiz” şeklinde konuştu. (V.Abuy)

Yorum Yazın

Bu Habere Henüz Yorum Yapılmadı. İlk Sen Ol