BBP’de Ayşegül Kurtul, Kadın Kolları Genel Başkan Yardımcılığına Atandı

Büyük Birlik Partisi (BBP) Kırklareli Merkez İlçe Başkanlığı görevini yürüten Ayşegül Kurtul, Kadın Kolları Genel Başkanı Dilek Keskin’in tensipleri, Genel Merkez tarafından BBP Genel Başkanı Mustafa Destici’nin oluruyla Kadın Kolları Genel Başkan Yardımcılığı görevine getirildi.

Büyük Birlik Partisi Kadın Kolları Genel Başkanı Dilek Keskin’in tensipleri ile Genel Merkez tarafından BBP Genel Başkanı Mustafa Destici’nin oluruyla Kadın Kolları Genel Başkan Yardımcılığı görevine Ayşegül Kurtul atandı. Atama ile ilgili basın toplantısı 31 Mart Cuma günü saat 17.00’de parti binasında gerçekleştirildi.
Parti İl Başkanı Ercan Andaç toplantıda yaptığı açıklamasında; “2019 yılından beri Kırklareli İl Teşkilatı olarak faaliyetlerimizi aralıksız sürdürmekteyiz. Yaklaşık 6 aydır Büyük Birlik Partisi genel merkezi tarafından daha önce İl Yönetim Kurulu üyemiz, daha sonrasında Merkez İlçe Başkanı olarak ataması yapılan Sayın Ayşegül Kurtul hanımefendi Kadın Kolları Genel Merkezi tarafından görevlendirme talebi olmuştu. Kadın Kolları Genel Başkanı Sayın Dilek Keskin’in tensipleri ve genel Başkanımız Sayın Mustafa Destici’nin taktirleriyle Ayşegül Kurtul hanımefendi Medyadan Sorumlu Kadın Kolları Genel Başkan Yardımcısı olarak görevine başlamış bulunmaktadır. Kendisine şahsım ve teşkilatım adına başarılar diliyorum. Elbette bu atama bizleri ziyadesiyle mutlu etmiştir. Umuyorum ki Kırklareli’nde özellikle kadınlarımızın haklarının savunulması, kadınların siyasette daha fazla yer alması, kadınların haklarının dile getirilmesi, bunlarla ilgili projeler üretilmesi noktasında vesile olacağına inanıyorum” dedi.
Ayşegül Kurtul ise; “İçinde bulunduğum kutlu davada yol almaktan her zaman gurur duydum. Kadın Kolları Sayın Genel Başkanımız Dilek Keskin 'in tensipleri ile çok kıymetli Sayın Genel Başkanımız Mustafa Destici'nin takdiri ile Kadın Kolları Genel Başkan Yardımcılığı görevine atanmış bulunmaktayım. Sayın Genel Başkanımız Mustafa Destici'ye, Sayın Kadın Kolları Genel Başkanımız Dilek Keskin'e ve İl Başkanımız Ercan Andaç'a bizlere yol gösterici oldukları için saygılarımı sunarım” diyerek duygularını ifade etti. (F.Kurtbayram)

Yorum Yazın

Bu Habere Henüz Yorum Yapılmadı. İlk Sen Ol